İlişki sonrasi adet gibi kanama

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kizlar hayirli ramazanlar oncelikle.

En son adetim 4 mayista olmustu onun oncesindede 50 gun once.adet duzensizligim hep vardi. 2 gun oncede esimle mubasebetimiz oldu sonrasinda adet gibi kanamam basladi. Ama pede cok cok az geliyo en cok wcye gittigimde idrarimi yaparken ve temizlerken geliyo afedersiniz.
Korkmuyo degilim ama hem adetim yeni gectigi icin hemde daha özür sayildigi icin orucumu tutuyorum.enfeksiyonmudur diyede dusunuyorum

Boyle bi durumu daha once yasayan varmi bana bi yardimci olsaniz gecmezse ptesi doktora gidicem bebiste istiyoruz bu arada

Kist vardı benm adetin bittikten sonra kahve kanamalrım olmştu karnın .ve belin sancı yorsa şişlik varsa kist olablr canm korkma ama olablr

adet düzensizliği olabilir mi yada rahim ağzında yara varsa onlarda kanama yapabilir

Enfeksiyon dan olabilir bende de oldu enfeksiyon çıktı 5 gun sabah akşam serum yedim gene tekrarladı gene 5 gun sabah akşam serum yedim inşallah tekrarlamaz biktitiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…