İlişki sonrasa kanama lekelenme??

Saree166

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
288
177
26
Kızlar bugün ilişkiden hemen sonra kanamam olduğunu farkettim öyle çok bir kanama olmadi sonrasında akintiyle beraber pembe leke şeklinde devam etti .Adetime 5 gün var adette değil Kistim var acaba ondan dolayı mı böyle oldu daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu ?

Ben varım ilişkiden sonra kanama yaşayan. Kanaman nasıldı? İdrar yolu enfeksiyonu geciriyor olabilirsin, rahim ağzında yara olabilir enfeksiyon kapmıs olabilirsin her sey yapabilir yani.. vajinal muayene oldun mu hic doktor yara gibi bir sey gördü mü? Kanamayla beraber ilişkide ağrı acı falan da oluyor mu?

Tahriş de olabilir, acı çektiniz mi ilişki sırasında ya da sonrasında.

Kist yapar doktora gitseniz daha iyi olur

Yara olabilme ihtimali var canım sürekli devam ederse bi doktora git istersen

Kanamam azdi sonrasında da akıntıyla beraber pembe şeklinde azcik daha devam edip durdu sonra . İlişki esnasında ağrı acı falanda olmadı ama son zamanlarda arada kasiklarimda batma hissediyorum kist var ondan mı acaba

Kist yapmaz bende de var kist adetle atılan kisti mi diyorsun? Rahim ağzında yaran olabilir o yapıyor genelde. Doktora gidip vajinal muayene olman lazım doktor spekulumu takınca görüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…