Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım ilişkiden sonra kanama yaşayan. Kanaman nasıldı? İdrar yolu enfeksiyonu geciriyor olabilirsin, rahim ağzında yara olabilir enfeksiyon kapmıs olabilirsin her sey yapabilir yani.. vajinal muayene oldun mu hic doktor yara gibi bir sey gördü mü? Kanamayla beraber ilişkide ağrı acı falan da oluyor mu?Kızlar bugün ilişkiden hemen sonra kanamam olduğunu farkettim öyle çok bir kanama olmadi sonrasında akintiyle beraber pembe leke şeklinde devam etti .Adetime 5 gün var adette değil Kistim var acaba ondan dolayı mı böyle oldu daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu ?
Kist yapar doktora gitseniz daha iyi olurKızlar bugün ilişkiden hemen sonra kanamam olduğunu farkettim öyle çok bir kanama olmadi sonrasında akintiyle beraber pembe leke şeklinde devam etti .Adetime 5 gün var adette değil Kistim var acaba ondan dolayı mı böyle oldu daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu ?
Yara olabilme ihtimali var canım sürekli devam ederse bi doktora git istersenKızlar bugün ilişkiden hemen sonra kanamam olduğunu farkettim öyle çok bir kanama olmadi sonrasında akintiyle beraber pembe leke şeklinde devam etti .Adetime 5 gün var adette değil Kistim var acaba ondan dolayı mı böyle oldu daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu ?
Kistim var zaten acaba ondan mı olduKist yapar doktora gitseniz daha iyi olur
Hayır hiç acı çekmedim o yüzden şaşırdım zatenTahriş de olabilir, acı çektiniz mi ilişki sırasında ya da sonrasında.
Kanamam azdi sonrasında da akıntıyla beraber pembe şeklinde azcik daha devam edip durdu sonra . İlişki esnasında ağrı acı falanda olmadı ama son zamanlarda arada kasiklarimda batma hissediyorum kist var ondan mı acabaBen varım ilişkiden sonra kanama yaşayan. Kanaman nasıldı? İdrar yolu enfeksiyonu geciriyor olabilirsin, rahim ağzında yara olabilir enfeksiyon kapmıs olabilirsin her sey yapabilir yani.. vajinal muayene oldun mu hic doktor yara gibi bir sey gördü mü? Kanamayla beraber ilişkide ağrı acı falan da oluyor mu?
Aynen doktora gitmek şart oldu bakalım gidip muayane olucam bı daha böyle olursaYara olabilme ihtimali var canım sürekli devam ederse bi doktora git istersen
Kist yapmaz bende de var kist adetle atılan kisti mi diyorsun? Rahim ağzında yaran olabilir o yapıyor genelde. Doktora gidip vajinal muayene olman lazım doktor spekulumu takınca görüyor zatenKanamam azdi sonrasında da akıntıyla beraber pembe şeklinde azcik daha devam edip durdu sonra . İlişki esnasında ağrı acı falanda olmadı ama son zamanlarda arada kasiklarimda batma hissediyorum kist var ondan mı acaba
Benimde aynı sorun oluyorduKistim var zaten acaba ondan mı oldu
Aynen canım ihmal etmeAynen doktora gitmek şart oldu bakalım gidip muayane olucam bı daha böyle olursa