İlişki sırasında yanma ve akıntı

Ecekocak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
147
22
48
34
Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyecektim. Eşimle birlikte olurken bir yanma ve akıntı oluyor nedenı nedır sızce?

Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyecektim. Eşimle birlikte olurken bir yanma ve akıntı oluyor nedenı nedır sızce?

merhaba, vajinit olmuş olabilirsiniz. Akıntının rengi ve kokusu önemli ona göre ilaç kullanmanız gerekir. Yeniden ilişkiye girmeden önce kadın doğum uzmanınıza gitmenizde fayda var. Akıntı beyaz renkli kötü kokuluysa bakteriyel, kaşıntılıysa mantar, yeşilimsi bir renkteyse parazit olan Trichomonas vaginalis'i düşündürür. Bu üç örnekte de tedavi olmanız gerekir hatta sonuncu örnekte eşinizin de tadavi olması gerekir.

acele dr.a eşli tedavi olup olmayacağına o karar verir ama bence acil test yaptır.

jınekolog tavsıyesı daha ıyı olacaktır emınım ama burda akıntı rengı vs de onemlı dıye bılıyorum. bende de bır kere oldu doktora gıttıgımde bır ılac verdı 1 hafta beraber olmıcaksınız dedı. ılacıda duzenlı kullandım sonrasında bısey kalmadı.

Şuan da bırseyım kalmadı akıntım beyaz renkteydı bır ılıskı esnasında oldu ondan sonra kesildi üşütmüş olma ihtimalim var mıdır? geçti çünkü

doktora git fıtıl verır uc tane bıde antıbıyotık bır hafta ılıskıye ara verın der ılaclar bıtene kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…