Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba, vajinit olmuş olabilirsiniz. Akıntının rengi ve kokusu önemli ona göre ilaç kullanmanız gerekir. Yeniden ilişkiye girmeden önce kadın doğum uzmanınıza gitmenizde fayda var. Akıntı beyaz renkli kötü kokuluysa bakteriyel, kaşıntılıysa mantar, yeşilimsi bir renkteyse parazit olan Trichomonas vaginalis'i düşündürür. Bu üç örnekte de tedavi olmanız gerekir hatta sonuncu örnekte eşinizin de tadavi olması gerekir.
jınekolog tavsıyesı daha ıyı olacaktır emınım ama burda akıntı rengı vs de onemlı dıye bılıyorum. bende de bır kere oldu doktora gıttıgımde bır ılac verdı 1 hafta beraber olmıcaksınız dedı. ılacıda duzenlı kullandım sonrasında bısey kalmadı.
jınekolog tavsıyesı daha ıyı olacaktır emınım ama burda akıntı rengı vs de onemlı dıye bılıyorum. bende de bır kere oldu doktora gıttıgımde bır ılac verdı 1 hafta beraber olmıcaksınız dedı. ılacıda duzenlı kullandım sonrasında bısey kalmadı.