• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki Sırasında Yanma... Önceden Yoktu

tatlipatates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
458
115
133
Merhaba,

İlişki sırasında yanma hissediyorum. İlişki yokken de ped veya iç çamaşırı değdiğinde vajinal bölgede ve klitoral bölgede yanma ve acı hissediyorum. Doktora gittim krem verdi. Bir aydır etkisini göremedim kremlerin de. Böyle bir sorun yaşayan muhakkak vardır.
Ama tabii bende ilk kez oluyor. Daha önce ilişki sırasında da normal zamanlarda da bu tarz bir acı hissetmedim. Bakteri almıştım o yüzden mi acaba? Doktorun verdiği ilaçlar hala işe yaramadı. Boş yere yanlış ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor. Başka bir doktora gitsem ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum artık. Hiçbir doktor ilgilenmiyor doğru düzgün.

muhtemelen enfeksiyon geçiriyorsunuz, küçük bir ihtimalle de rahim ağzı yaranız olabilir. bir daha gidin kadın doğum doktorunuza. smear verin, ya da kültür alsın. fitil ile geçeceğini düşünüyorum, yanında antibiyotikle de destekleyebilir belki. çok geçmiş olsun şimdiden

benimde ilişki sonrası yanma oluyordu enfeksiyon kapmıştım birde rahim agzı yarası vardı oda ilişki sısında yanmaya sebeb oluyormuş yaramı yaktırdım enfeksiyon içinde fitil verdi rahatım suan iyileşme süresi bir ay sürdü

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun yanma bendede çok oluyo ilişki esnasında sonra bi süre daha devam ediyo 14 haftalıkta hamileyim acaba bendedemi yara varr haftaya doktora gidicem hemen sormam gerekiyorr..

benim de oluyordu. sonra doktora gittim. ilişkiden sonra mutlaka tuvalete gir dedi ve banyoya girdiğinde yıkamak için özel sabunumsu şeyler var. eczanelerde ve kozmetik ürünlerinin satıldığı yerlerde oluyor. sebamed ve numismed var. bana çok iyi geldi. şikayetim de kalmadı. bir de doktor günde birden fazla yıkama dedi. su oranın florasını değiştiriyormuş.

Back