ilişki sırasında ve sonrasında kanama

MelikeMelissa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
3
0
34
ilk birlikteliğimde bir kaç damla kan geldi sanırım bu normal. İkinci kez birlikte olduğumda biraz kanama oldu ve beni korkuttu biraz. Sonraki gün tekrar ilişkiye girdim o zaman ya biraz kanama oldu ama ikinci seferki kadar çok değil ona gore az bile hatta bir kaç damladan biraz fazla. O gün biraz kanamam olmuş. Bugün bi damla kan gelmiş sizce ne olabilir ne yapmalıyım ? Doktora gitmekten korkuyorum, utanıyorum hatta

canim mrb ben ekim ayında evlendim benimde ilk gun az bi kanama oldu ertesi gun yine kanadi normaldir dedim neyse balayina ciktik tekrar kananmam oldu ve psikolojikmen cok kötü olduk esimle resmen balayim berbat oldu sinirilerim bozuldu ve üstelik biz tamamen yapamiyoduk balayi dönüşü tekrar denedik o an olmadi ama sonrasında cok kanamam oldu dvm etse dr gidecektik artik ama cok sukur sonrasında gecti anlam veremedim kimseye de sormadım kafanıza takmayin bence ins kısa sürede geçer. ..

Araştırdm kanser, iltihap falan çıktı çok korktum yani aklım çok da karıştı sanırım sert olduğundan da olabilir. Umarım öyledir ya

Merhabalar yazdıklarını okudum yalnız benim bir sorum olacak şimdi ben ilk defa bir ilişki yaşadım ama afedersiniz bozulma filan olmadı olsaydı anlardım herhalde neyse biraz zaman sonra kan geldiğini gördüm acaba nasıl bir sorunla karşı karşıyayımrica etsem yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…