Merhaba arkdaşlar,
Ben 1 ay kadar vajinal enfeksiyon vajinit sebebiyle tedavi gördüm antibiyotik ve kremlerle. 10 gün önce gittiğim kontrolde doktorum gayet iyi olduğumu enfeksiyonun geçmiş olduğunu söyleyerek yeni bir fitil ve krem verdi koruma amaçlı. İlişkiye girilmesinde bir sakınca yok artık dedi. Ancak o kadar çok acıyor ve yanma oluyor ki duramıyorum. iyileştiysem sebep ne olabilir halen fitil kullanıyorum ondanmı oldu acaba diye düşünüyorum. Ya da acıyacak diye kastığım için mi oluyor.
Bu durumu yaşayanlardan yorum bekliyorumm.. Teşekkürler..:gitme:
Ben de yanma var hep vardı baştan beri zaten,şuan hamileyim doktor herhangi bir sorunumun olmadığını da söylüyor ama bu yanmalar nedendir bilmiyorum(
Ben de yanma var hep vardı baştan beri zaten,şuan hamileyim doktor herhangi bir sorunumun olmadığını da söylüyor ama bu yanmalar nedendir bilmiyorum(
mrb hanımlar sizlere yasadığınız bi konu hakkında soru sorcamm gerçekten bayanlar bu beyaz et parçasını düşürüyprmu ve düşürürse kızlık zarına zarar gelme korkusu genç kızlarda olusurmu ben açık söliyeyimm derdimmi size ,nişanlımm bana lisedeyken adetli zamanında parça düşürdüğünğü söledi ve kafasında var olan korkuyu bana dile getirdi(kızlık zarına zarar gelmesinden) sizlerden ricam bana yardımcı olmanız beni kandırıyorr gibi bi hisse kapılmak istemiyorumm böle durumda olupta kafasına takan bayanlarda bana yanıt gelirse sevinirimm şimdiden tesekkü
rahim ağzı yarasındaki şikayetleriniz neler arkadaşım? vajinal muayenede mi anlaşıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?