Ilişki sırasında ve sonrasında acı ve yanma

nerishh

SeVgi KeLeBeĞi :D
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
20
0
86
İstanbul
Merhaba arkdaşlar,
Ben 1 ay kadar vajinal enfeksiyon vajinit sebebiyle tedavi gördüm antibiyotik ve kremlerle. 10 gün önce gittiğim kontrolde doktorum gayet iyi olduğumu enfeksiyonun geçmiş olduğunu söyleyerek yeni bir fitil ve krem verdi koruma amaçlı. İlişkiye girilmesinde bir sakınca yok artık dedi. Ancak o kadar çok acıyor ve yanma oluyor ki duramıyorum. iyileştiysem sebep ne olabilir halen fitil kullanıyorum ondanmı oldu acaba diye düşünüyorum. Ya da acıyacak diye kastığım için mi oluyor.
Bu durumu yaşayanlardan yorum bekliyorumm.. Teşekkürler..:gitme:

Cnm kastıĞın ıÇın oluyor eĞer bır sorun kalmadıysa psıkolojık
o an rahat ve kafanda stres yapmadan ılıŞkıye gırmelısın
ÖnsevıŞmeyı uzun tutun

Cnm teşekkürler.. 1 hafta içinde enfeksiyonun yinelemiş olma ihtimali düşüktür diimi :sm_confused:

canım senı alttan muane ettımı doktorun aynı sorun bendede vardı canım ılıskı sırasında acı ve yenma oluyodu ılıskı bıttıkden sonrada devem edıyodu bu sorun dr gıttım ve allatn muane etti ve rahmımde yara cıktıı sen alttan muane oldun mu canım

evet oldum.. banada yara baslangıcı var henuz acılmamıs dedı.. sonrasında ilaçlar bıttıkten sonraki kontrolde kapanmış dedi.. En son 1 hafta önce kontrole gittimde iyileştiğimi söyleyerek koruma amaçlı yeni bir fitil ve ve fitilin üzerine sürerek uygulayacağım bir krem verdi. Bir şikayet olmazsa 3 ay sonra kontrol verdi. Yeni bir problem oluşmuş olabilir mi bilmiyorummmsenağlama

merhaba 2.5 yıllık evliyim bugüne kadar ilişkide hiç acı ve yanma olmadı ancak bu son 1 haftadır 2 kez girdiğim ilişkide bana bişeyler oldu ilişki esnasında ve sonrasında hatta ilişkiyi yarıda bıraktığım bile oldu kasıklarımdan bi sancı başlıyor vajinama ve makatıma doğru yayılıyor ve tam 1 gün boyunca makatımda şiddetli sancı çekiyorum.
gebe kalmak için sürekli kontrollerdende geçiyorum hiçbir sorun yok rahmimde falan gerçi bunu doktoruma sorucam ama belki bi bildiğiniz vardır diye yazıyım dedim.

mart ayında kalmış bu konu arkadaşlar ancak insallah biri bana cvp verebilir. bende de aylardır bu yanma problemi var, doktorlar ezbere fitil, flucan filan verdi ama mantar olmadığını anlatamadım, akıntı, kaşıntı hiçbirşey yok çünkü... bu sefer doktor muayene etti ve mantar omadığını söyledi ama ne belli değil, bişey yok dedi ama benim şikayetim çok

Ben de yanma var hep vardı baştan beri zaten,şuan hamileyim doktor herhangi bir sorunumun olmadığını da söylüyor ama bu yanmalar nedendir bilmiyorum(

Ben de yanma var hep vardı baştan beri zaten,şuan hamileyim doktor herhangi bir sorunumun olmadığını da söylüyor ama bu yanmalar nedendir bilmiyorum(

ben 6 yıllık evliyim canım ya, hiç böle bisey bilmiyodum bikaç ay evveline kadar, tüp bebek tedavisi öncesinde hayatımda ilk defa 2 ay doğum kontrol hapı kullandım vajinal kuruluk yaptı o yüzden oldu sandım ama geçmedi geçmedi sana da bi açıklama yapmadılar he... fff... bu arada bebisin hayırlı olsun, darısı başıma :)

ben neredeyse her adet dönemimde parça düşürüyorum ama byaz değil. beyaz parça nasıl düşer yaf zaten kanama oluyor adet döneminde.. açık açık konuşun bence bana garip geldi :S

işyerinde bir arkadaşımda da anlattığınız gibi sorunlar vardı birço kdoktor gezdi sonuncusu alttan muayene sırasında kamerayla giriş ve içeride iltihaplar görmüş onları temizledi ve biraç ilaç verdi şimdi 2 ay geçmiştir üstünden bir şikayeti yok
doktor bursa acıbademdeydi

vajinal muayene sırasında göremiyolar demek iltihabı çok ilginç, iyice içine baktı ama derinde belki de.. histereskopi olucam bikaç ay sonra kameradan kastınız o herhalde orda çıkar bisi varsa... teşekkürler...

sizin bir erkek olarak burada ne isniz var bilemiyorum
nisanlinizin söylediklerine inanmayip bizemi soruyosunuz yanilmaz:
nisanliniza saygi duysaniz daha iyi olur bence hem inanmiyosanizda hic evlenmeye kalkismayin...

merhaba arkadaşlar bende 3 aylık evliyim bu süre içinde bir kere bile acısız ilişkim olmadı vajinal kuruluktan kaynaklı birde vajina girişim darmış alttan muayene sırasında söyledi doktor normal doğum yapamazsın sezeyan olman gerkir dedi.Şimdi öncelikle şu acı işini çözmeye çalışıyorum kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirmi çğnkü reçetesiz satılıyomuş.kullanıp memnun kaldığınız bir kayganlaştırıcı jel teşekkürler

bendede bu problemler var rahim ağzı yarası var acı bu yüzden oluyor.Bence kesinlikle kayganlaştırıcı tampon vs. oraya hiçbir yabancı madde kullanmayın bunların hepsi ileride çok büyük problemlere yol açıyor.senağlama

arkadaslar bende de yanma oluyor arasira...özellikle regl den önce 1 hft-10 gün önce basliyor,bazen 1-2 gün sürüyor,geciyor bazen de regl olana kadar devam edip, regli günü geciyor.kasinti varken iliski de ve sonrasinda da yanma oluyor.özellikle bu 3 aydir böyle devam ediyor.Bekarkende bir süre böyleydi, sonra kendiliginden gecmisti.

yaralara gelince...yaralar sadece bazi bünyelerde akinti ile belirti veriyor.Mesela bende hicbirsey yoktu, tesadüfi ögrendim.nedensiz olusuyormus , nedeni yokmus.dr um öyle demisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…