• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sırasında penisin acıması

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
205
103
Arkadaşlar merhaba,

Daha önceden vajinusmus ile ilgili konu acmıştım. Çok şükürki 1.5 yıldan sonra vajinusmusu yendim. Fakat şu an farklı bir sorunumuz var ve tam olarak yine ilişkiye giremiyoruz.

Benim üstte oldugum pozisyonda eşimin penisi acıyor ilişki esnasında ve devam edemiyoruz. Çok istekli ve güzel baslıyoruz ilişkiye fakat devamı gelmiyor. Çok üzülüyorum ben mi yanlıs birşey yapıyorum acaba yoksa farklı bir durum mu vardır?

Eşim psikolojik olabilir diye düşündüğümüz için terapiye basladı ama terapi sertleşme üzerine, biz şu an anladıkki settleşme ile ilgili bir sorun yok. Böylr bir sorun yaşayanınız var mı lütfen yardımcı olun

Bu arada eşiminde benimde ilk cinsel ilişkimiz ve benim üstte olmamı eşim istiyor. Kendisi üstteyken daha rahat oluyor fakat sebebini sormadım ama eşim benim üstte olmamı istiyor.

Her pozisyonda acıyor mu yoksa sadece siz üstteyken mi acıyor

Penisin cildinde bir hassasiyet olabilir, bence bir cildiye uzmanına görünmesinde fayda var.

Her pozisyonda acıyor mu yoksa sadece siz üstteyken mi acıyor
Yani biz yeni yeni deniyoruz birtek benim üstte oldugum ve esimin üstte oldugu pozisyonları denedik. O üstteyken hiç böylr bir sikayeti olmuyor. Ben üstteyken oluyor.

Öncelikle kesinlikle bir doktora gitmenizi tavsiye ederim bir sıkıntısı olabilir çünkü ağrıması normal değildir. Gidene kadarda ne kadar rahat olursa olsun siz üstteyken yapmayın zaten acıyormuş zorlamış olmayın boşuna nasıl acısız olacaksa öyle yapın

Oral yaparken acımıyor, hayır cok hızlı hareket etmiyorum aslında yeni yeni alıştıgımız için oldukca yavas hareket ediyorum. Ama acaba tam girmiyorda o yüzden mi bi acı oluyor?

Back