• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sırasında meydana gelen Bozuk Balık kokusu :(

dorothy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
26
0
36
İstanbul
İyi günler arkadaşlar;

Bundan yaklaşık 1 yıl önce genital bölgede şişlik acı şikayeti ile doktora gitmiştim. Forozen ve bi krem verdi. o durum geçti. ama sanırım o durumdan sonraki birleşmelerde koku olmaya başladı.. akıntım yok (adet dönemi yakınlarında olur. yada olanlarda renksiz şeffaf) 1,5 yıllık evliyim. Cinsel birleşme sırasında bozuk balık kokusu gibi durulmayacak bir koku geliyor. Çok rahatsızlık verici.. :( Smir testi yapıldı, temiz çıktı. hiç birşey yok dedi doktor. en son bir fitil verdi bu fitili kullandığım süre sonrasındaki birleşmelerde koku olmadı ama uzun sürmeden yeniden tekrarladı. temizliğe dikkat ediyorum sadece birleşmede geliyor bu koku. Bebek düşünüyorum bebeğim olmazsa diyede çok korkuyorum. Kızlar koku gerçekten çok rahatsızlık veriyor.. :43:

enfeksiyonunuz var büyük ihtimalle ve fitille geçip sonra yeniden başladıysa eşli tedavi gerekiyor demektir. eşinizin de ilaç kullanması lazım. tekrar doktora gidin

çok teşekkür ederim kızlar.. bakalım artık ne olcak.. pazartesi yeniden gidicem eşimle hangi bölüme gitmemiz gerekiyor peki...

çok teşekkür ederim kızlar.. bakalım artık ne olcak.. pazartesi yeniden gidicem eşimle hangi bölüme gitmemiz gerekiyor peki...

kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gitmen lazım canım...o gerekirse eşinede tedavi verir...buarada iç çamaşırlarını ütülemeni tavsiye ederim enfeksiyon,mantar filan yoksa bile daha hijyenik olur:16:

Back