Sert ilişki olabilirmiKızlar merhaba ilişki esnasında karnımda bir ağrı hissediyorum basınç hissediyorum böyle durumda olan var mı nedir acaba ( bu arada çocuk deniyoruz olmuyor doktora gittim bütün her şeyim normal çıktı kistim myom enfeksiyon vs yok )
Bende de durum öyle eskiye göre düzelme var tâbi sebebini de bulamadm hiçKızlar merhaba ilişki esnasında karnımda bir ağrı hissediyorum basınç hissediyorum böyle durumda olan var mı nedir acaba ( bu arada çocuk deniyoruz olmuyor doktora gittim bütün her şeyim normal çıktı kistim myom enfeksiyon vs yok )
Dr. Bana dedi sert ilişki yapmayın çok utandımBende de durum öyle eskiye göre düzelme var tâbi sebebini de bulamadm hiç
OlabilirDr. Bana dedi sert ilişki yapmayın çok utandımondan dedi yani. Hava giriyor daha çok basınç ağrı yapıyor
Hahaha hiç aklıma gelmemişti bu durum doğru olabilirSert ilişki olabilirmihızlı yani
Önceleri olmuyordu şimdi oluyor onu fark ettim yalnız sadece diz dirsek pozisyonunda hissediyorum o ağrıyıBende de durum öyle eskiye göre düzelme var tâbi sebebini de bulamadm hiç
Deneyeceğim bunu teşekkür ederim:)Karnınıza yastık bastırın.Ya da yüz üstü yatın.Sebebi doktorluk değilse bu yöntemle ağrı azalır
Aynı böyle dediğiniz gibi basınçlı hissediyorumDr. Bana dedi sert ilişki yapmayın çok utandımondan dedi yani. Hava giriyor daha çok basınç ağrı yapıyor
Hahaha hiç aklıma gelmemişti bu durum doğru olabilir
Yo aslında öyle bişeyde yok ama bilmiyorım o açıdan hiç düşünmemiştimNapiyonuz savas mi yapiyonuz yatakta karin agritacak kadar biz kocayi bulamiyoruz milletin derdine bak
İlk evlendiğimde benimde olurdu. Hatta o kadar ağrırdı ki doktora gitmiştim.2 sene falan sürdü. Sonra geçti. Yeni evliyseniz o yüzden olabilirKızlar merhaba ilişki esnasında karnımda bir ağrı hissediyorum basınç hissediyorum böyle durumda olan var mı nedir acaba ( bu arada çocuk deniyoruz olmuyor doktora gittim bütün her şeyim normal çıktı kistim myom enfeksiyon vs yok )
Belkide ondandır dediğiniz gibi inşallah geçer :)İlk evlendiğimde benimde olurdu. Hatta o kadar ağrırdı ki doktora gitmiştim.2 sene falan sürdü. Sonra geçti. Yeni evliyseniz o yüzden olabilir