• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sırasında kanamam oldu..

qlamour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
41
0
36
Balıkesir
2 buçuk ay önce doğum yaptım. Eşimle ilk defa dün ilişkiye girdik, hem çok canım yandı, hemde çok açık kırmızı akıntılı kanamam oldu. Adet desem adet kanaması değil. Neden olabilir başına gelen var mı böyle bir durum ?

belki epey ara verildiği için canın yanmıştır.kanama içinse pek bir fikrim yok ama önemli bir şey olacağını sanmıyorum.

Normal doğum yaptıysanız dikişlerle beraber kızlık zarını da dikiyorlar. Ben doğum yaptığımda doktorum ilk ilişkinizde kanaman olursa korkma demişti. Dikiş atılırken kızlık zarınıda diktim demişti.

aynı durum bende de var bende başlık açmayı düşünüyordum konuyla ilgili.. Doğum yapalı altı ay oluyo ama hala kanamam oluyo ilişklerde. Kadın doğuma gittim üç ay önce , enfeksiyon olmuş dedi yara olmuş girişte.krem ve fitil verdi. Düzenli kullan dedi ama iyileşmesi zaman alır dedi. Hala iyileşmedi tekrar gittim geçen gün iyileşmiş ama dikişlerin olduğu yerde biraz daha yara varmış zamanla yileşecekmiş yeniden kremler verdi vajinanın içine ve dışına srülüyo. Birde emzirdiğimiz için hormonlar çalışmıyomuş menepozdaki kadınlarda nasıl ağrı oluyosa emzirenlerdede olabiliyomuş işte. Bence hemen bi doktora görün büyük ihtimalle seninde aynı sorun :(

Back