İliski sirasinda kanama…

hgizem98

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
18
12
26
Merhabalar..yaklasik 1 ay önce bi ilişkim oldu bi hafta sonra regl oldum..bi ay sonra tekrar birlikte olduk ve benim iliski esnasinda kanamam oldu biraz daha devam etti ve kahreverengi akintiya döndü yani ertesi gun uyandigimda kanamam durmustu gece boyunca da bi iki damla gelmisti sadece..basina gelen var mi nasil ilerlemeliyim çok korkuyorum..

Merhabalar..yaklasik 1 ay önce bi ilişkim oldu bi hafta sonra regl oldum..bi ay sonra tekrar birlikte olduk ve benim iliski esnasinda kanamam oldu biraz daha devam etti ve kahreverengi akintiya döndü yani ertesi gun uyandigimda kanamam durmustu gece boyunca da bi iki damla gelmisti sadece..basina gelen var mi nasil ilerlemeliyim çok korkuyorum..
Yara ya da enfeksiyon olmuş olabilir. Doktora git. Muayene ol ve durumunu tüm seffafligiyla doktora anlat. Ona göre tedavi uygulasi .

Ben hamile kalana kadar her ilişkimde kanama oluyordu. Hamile kalınca geçti. Sonrasında da geçti. Bir sıkıntı yaşamadım. Her sey de normal gözüküyordu yani bir sebep bulamadılar

Enfeksiyondan dolayı olabilir korkmayın bir kadın doğum uzmanına görünün içiniz rahat etsin. Ben de bir kere yaşadim buna benzer kanama.

kuruydum bi tık ve iliski esnasinda bi ara zorladi ama dayanilmayacak bi agri cekmedim
Enfeksiyon olma ihtimaline karşı mutlaka doktorunuza görünün. Kanser kadar olmasa da önemsenecek bir durum olduğunu unutmamak gerek. Benim geçirdiğim vajinal enfeksiyon sebebiyle tüplerim tıkandı mesela. Tedavisi de çok basit.

Polip vs de olabilir. Doktora gitmekte yarar var.

X