ilişki sırasında kanama... bakarmısın kızlarr....!!

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.415
133
çok afedersiniz eşimle ilişkiye girerken 3-4 damla kadar kan geldi adetime daha 8 gün var ve korunmuyoruzda. neden olabilirr???

korkutmak istemem ama arkadaşımda böyle bişey yaşamıştı rahim ağzı yarası çıktı.. bence ihmal etme bi kadın doğumcuya görün..

geçmiş olsun ..

korkutmak istemem ama arkadaşımda böyle bişey yaşamıştı rahim ağzı yarası çıktı.. bence ihmal etme bi kadın doğumcuya görün..

geçmiş olsun ..

Allah korusun ya Allah razı olsun.. kötü bişeymi peki nasıl geçiyo??

Allah korusun ya Allah razı olsun.. kötü bişeymi peki nasıl geçiyo??

yok korkulacak bişey değil.. yakma işlemiyle hallomuştu arkadaşımın... ama o çok bekletti yarası çok büyüdü.. daha küçük yaralar dondurularak çok basit bi şekilde halloluyomuş.. o nedenle çok beklemeden gitmeni öneririm.. ne kadar erken gidersen o kadar çabuk tedavi olunuyo bu rahatsızlıkta..

çok teşekkür ederim Allah razı olsun. inş öyle bişey yoktur yinede. yerleşme kanaması olabilirmi diye düşünmüştüm

sen yine adetini bekle bakalım.. yerleşme kanaması adet sonrası oluyomudur bilmiyorum ama belkide öyledir.. ama hamilelik çıkmazsada hafife alma.. biz kadınlar maalesef fazla sorunluyuz.. o nedenle kadınsal sorunları ertelememekten yanayım..

inşallah bebiş belirtisidir ve güzel haberlerini alırız...

adetim daha gelmedi işte adet öncesi oluyor yerleşme kanaması.bi bu sorunum kalmıştı zaten :) inşallah canım inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh

Aslinda bi cok sey olabilir ama bu tur konularda ihmale gelmez arkadasim bi an once jinekologuna gorun bence cok gecmis olsun.

pardon yanlış yazmışım önceki yazımda.. yerleşme kanaması adet sonrası oluyomu bilmiyorum yazmışım.. yerleşme kanaması ilişki sonrası hemen olurmu bilmiyorum olacaktı :)

estağfurullah :)) benimde tereddütüm o. diğer gebeliğimde ilişkiden sonra olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…