ilişki sırasında kanama.acilll

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
78
Puanlar
688
Yer
İstanbul/Antalya
ilişkiden sonra kanama geçirdim hemde kızlık zarım yırtıldığında 2-3damla gelmişken bu ne şimdi

3gün önce ilişki sırasında biraz canım yandı eşimin dizi boşa geldi ve içerde biraz sert ilerledi 1snlik bişey sonra biz devam ettik ışıklar bi açtık eşimin eli,genital bölgesi kan içinde ve ben yattığım için çarşafa gelmiş birazda,

10dkda kesildi ama ogün ve ertesi gün kahverengi kıntım oldu,
ve dünden beride mantar ve şuan akıntım yumurta akı gibi ama daha koyu ve pembemsi ve şeffaf

lütfen yardım edin neden böyle oldu ne yapmalıyım çok kötüyüm ya

canim ne kadarlik evlisin? yeniyse kanama olmasi normal.ilk gece az diyorsun sonraki iliskide de kanama devam eder.ama aylar sonraysa buna birsey diyemem

kızlık zarın yırtıldığında kanama geçirmen normal zaten beklenmdik bişi değilki,ayrıca kanaman normal, benim kanamam çok olmuştu üstümüz başımız hep kan olmuştu , eşim biraz aceleci davrandı 2 gün sonra tekrar ilişkiye girdiğimde kanamam iyice artti hastaneye gitmek zorunda kalmıştık

sana tavsiyem 4-5 ara verin akınyının kaynağı :mikrop kapmış olabili,rsin devam ederse doktora görün

hamile falan degilsin dimi???? 2 ay sonra si da tuhaf kanama olmasi.istersen kadin dr.görün süphen kalksin canim

belki ic deride bir yirtilma olmustur..ihmal etmeyin doktora gidin bian önce..

hamile olduğumu sanmıyorum yarın tatile gidiyoruz 2aile,
nasıl dr gidicem onlarla birlikte,

acaba içerde yırtılma gibi bişeymi var,

off tekrar aynı şey olurmu acaba ya offf

benim ablaminda ilskiden sonraki gün yirtilma oldu dikis atilmiyor crem verdiler onla kapandi
tabiki idrar yaparken falan yanma hissi oluyor yara kapanasiya basina sonunda isacilmasin dersen ihmal etme icinde rahatlamis olur canim bir görün sen dr.

pardon iyi okumamışım ben ilk sanmıştım,ama benim evliliğimin başıdaki vajinal yırtık çok kanamaı olmasına rağmen doktor öneli değil o kadar kendi kendine iğleşecek deyip eve gönderdi 3-4 gün ilişkiye girmedik gittikçe kanamam azaladı ve bir daha kanama olmadı

fakat senin kanaman vajnal yırtıkta olmayabilir ilişki sırasında acı çektin mi

canım benimde böyle bir durum geldi başıma.hatta daha yeni.doktora gittim.rahimde yara olduğunu söyledi ve ilişkide yara zedelendiği için kanıyormuş.şu an ilaç kullanıyorum.eğer geçmezse yarayı yakacaklarmış.benimde aniden bir mantar başladı.bu yara illet gibi mantar yapıyor.ama doktor bulaşıcı olmadığını söyledi.bende tatile gitmek istiyorum ama önce kontorole gideyim bakayım doktor ne diyecek ona göre.yoksa tatilde hayal olacak.

bendede böyle bir sorun oluyordu.doktor polikistik over rahatsızlığı olduğundan kaynaklanıyor dedi

pardon iyi okumamışım ben ilk sanmıştım,ama benim evliliğimin başıdaki vajinal yırtık çok kanamaı olmasına rağmen doktor öneli değil o kadar kendi kendine iğleşecek deyip eve gönderdi 3-4 gün ilişkiye girmedik gittikçe kanamam azaladı ve bir daha kanama olmadı

fakat senin kanaman vajnal yırtıkta olmayabilir ilişki sırasında acı çektin mi

evet canım eşim bi an için dizi kaydı ve sert ilerledi içimde ve canım yandı sonra yavaş bi şekilde yani normal bi şekilde devam ettik ancak ışıkları yaktığımızda farkedebildik,

canım yandı evet

offf ya hiç bitmiyor bu dertler yara felan olmasın ya,

ilk kez oldu böyle bişey,en iyisi bekleyip tekrarlarsa gitmek ,

peki yaranın yada polikistik over rahatsızlığının belirtileri neler arkadaşlar yani ilk oldu hemen gitmesem olmazmı offf

valla seni cok ıyı anlıyorum ben evlenelı 3ay oldu ve aynı durumu suan bende yasıyorum.Ben biraz korkak oldugum ıcın toplasan dogru duzgun bır ılıskı 5 i gecmez yanı hep zorlanıyoruz ılıskı sırasında bendede gecen gun kucuk bır kaymayla acı oldu 1 gun sonra kanama oldu cok az ama kanama denemez sulu kan gıbı cok acık pembe daha sonra iliskiden 3 gun sonra oldu cok az pembe ve sabah gorsem aksama kalmadan gecen bır sıvı gercekten gunlerdır korku ıcındeyım annem dr gıt desede gıdemıyorum cunku korkuyorum henuz tam bır genısleme olmadıgı ıcın korkuyorum cunku ogrendıgım kadarıyla bır alet sokuyorlarmıs vajınaya kontrol ıcın ben daha dogru duzgun ılıskı yasayamazken hatta 1karıslık mesafeyı bırlesmek ıcın 10 dk da gıderken nasıl olur dr gıdıp oyle bır aletle muayene olabilirim:(gunlerdır kendımı yıyorum gercekten sınırlerım cok bozuk aglıyorum:(

benimde evliligimin ilk ayında yani bir aya yakın kanamam oldu hastanede çalıştıgım için kadın dogumcumla sürekli irtibat halindeydim bunun olabilecegini bazı bayanlarda 1 aya kadar olabilecegini, bunun tek tedavisinin cinsel perhiz oldugunu söyledi bizde ara verdik ve düzeldi.ama genede içinin rahat etmesini istiyorsan bi doktora görün derim.

benimde evliligimin ilk ayında yani bir aya yakın kanamam oldu hastanede çalıştıgım için kadın dogumcumla sürekli irtibat halindeydim bunun olabilecegini bazı bayanlarda 1 aya kadar olabilecegini, bunun tek tedavisinin cinsel perhiz oldugunu söyledi bizde ara verdik ve düzeldi.ama genede içinin rahat etmesini istiyorsan bi doktora görün derim.

bizim 3ay oldu ama ıste tam anlamıyla toplasan 5 kez en fazla ustelık cok acık renk bu acaba yenı evlenenlerde ara kanamalar yada boyle seyler normalmı:(

3gün önce ilişki sırasında biraz canım yandı eşimin dizi boşa geldi ve içerde biraz sert ilerledi 1snlik bişey sonra biz devam ettik ışıklar bi açtık eşimin eli,genital bölgesi kan içinde ve ben yattığım için çarşafa gelmiş birazda,

zorlanmadan ötürü bir kanama olduğu apaçık ortada yalnız bu kesinlikle geçiştirilecek bir durum değil çünkü tahriş ve kanama söz konusu bizler ve sen rahimde ve vajinada ne kadar bir hasar olduğunu bilemeyiz mutlaka bir jinekolağa görün muayene ol ki ileriye dönük daha müzmin bir rahatsızlığın kalmasın.

10dkda kesildi ama ogün ve ertesi gün kahverengi kıntım oldu,
ve dünden beride mantar ve şuan akıntım yumurta akı gibi ama daha koyu ve pembemsi ve şeffaf

yumurta akı gibi olan akıntıda eğer herhangi bir koku ve renk koyulaşması söz konusu değilse yumurtlama belirtisidir zira biz bayanlar yumurtlama döneminin orta evresinde yumurta akına benzer kıvamlı bir salgı salgılarız.ama koku renk değişikliği kaşıntı varsa bu iltahabik bir sorun olduğunu düşündürür,mantar diye belirtmişsiniz teşhis konulmuşmuydu yoksa tahminmi varsa ki güçlü bir ihtimal çünkü nemli bir ortam seven mantar zorlanmadan ötürü olan kanama ile tekrardan nüks etmiştir.kahverengi akıntı hem regl öncesi gelen bir nişan olabilir hemde zorlamadan ötürü gelen kanamanın kaln kısmı olabilir

sonuç olarak mutlaka bir jinekoloğa gidin bunların hepsi birer tahmin ben sadece sizi biraz olsun belki soru işaretlerinizden kurtarıp bir an evvel jinekoloğunuza yönlendirmek adına yazdım.kaldıki keşke tüm kadınlar kendilerini tanısa doktorlarımız teşhis ve tedavi konusunda bize daha kolay yardımcı olurlar dı evliliğinizde mutluluklar diliyorum geçmiş olsun

lütfen yardım edin neden böyle oldu ne yapmalıyım çok kötüyüm ya[/QUOTE]

[/SIZE]​

Canım öncelikle HEMŞİRE olduğumu söyleyeyim.Evliliğin ilk gecesinin akabinde kanamaların zaman zaman normal olduğu doğrudur.İlerki zamanlarda olan kanamalar ise öncelikle yaralarımız daha tam iyileşmediği için lınan darbedende olabilir,hormonlarımıın değişimindende olabilir.Ayrıca bu hormon değişiklikleride adet zamanlarımızın değiştiği gibi renleri,miktarları ve kıvamlarıda değişebilir.Bence korkulacak birşey yok ama illada korkuyorum diyorsan en doğrusu bir jinekolog.

Benim de dün ilk defa ilişki sırasında kanama geldi.. Dün internettehn arastırdığmda rahim ağzı kanserinin bir belirtisi olabileceğini öğrendim. Bugün hemen doktora gittim ve durumu anlattım, annemde rahim ağzı kanseri çıktığını ben de korktuğumu söyledim. Hemen smear aldı. Sonuçlar gelene kadar beklicem bakalım ama çok korkuyorum:5:

Back