Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilişki sırasında idrar kaçıracakmışım gibi oluyor,sebebi ne bilen var mı :S
20 günlük evliyim hala yanma ve acı oluyor ama aynı zamanda artık idrar kaçıracakmışım gibi hissediyorum.bıraksam resmen gelecek gibi.acaba gerçekten idrar mı gelecek yoksa bana mı oyle geliyor arkadaşlar,fikri olan varsa lütfen yazın
Canim benim o idrar degil rahat ol
simdi senin konunu okuyunca hatirladim da guldum kendime. Bende de oluyordu. Ilk olmadi sonraki surecte 1 ay filan oldu. O zaman benim arastirmalrima gore soyle bir makale okumustum dogru anlatabilirmiyim bilmiyorum. Kadin iliskiylr orgazm olmayi ogreniyor ya o yanma olayi onun oncesi imis. Nasil anlatsam oncesi imis ama mesela bir kac hafta surdu bitti benim o durum. Simdi orgazm olmuyormuyum evet oluyorum ama ilk oldugunda dogru sekilde yaptiginin filan gostergesi gibi biseyler okumustum. Mesela ben o tuvalet gelme olayini hissetmemek icin esimin pozisyonunu biraz degistirtiyordum. Ama yapmamaliymisim halbuki o zaman dogru kaslar calisiyormus aslinda. Esimin pozisyonunu degistirerek astim ama bu seferde orgazm konusunda sikinti yasadim mesela ve oyle de alisti kaslar. Hatta vajinal orgazm yasayamayanlara dogrusunu ogretebilmek icin de boyle boseyler vardi ilk anda cisiniz geliyormus hissiniz olur filan yaziyordu. Bunu devam ettirmelisiniz diyordu. Emin ol kesinlikle sadece his asla cisini kacirmiyorsun rahat ol.
En uygun sekilde anlatmaya calistim kusura bakmayin
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için :) yani burdan anladığım doğru yoldayız ve orgazma yaklaşacağım mı ? Yanmanın geçmesi de inşallah bir an önce olur çünkü gerçekten canım yanıyor
Umarim biran once biter hakikaten cok komik bir durum mola isteyip tuvalete gitmek biz sıkıntı yapmayip o zamanlarda gulebiliyorduk. Yillar gecmis unutmusuz senle hatirladim :)
ya bende o durumdayım 4 gun oldu yenelı ama hala gıt gel yapmaktan korkuyom acı oluyor gıbı yavaş yavaş alışacağım sankı bakalım zoru basardık sıra bunda hersey bitecek