• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sırasında gelen beyaz akıntııı... ????

citlenbik7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
8
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba .. bir sorunum var ve bana yardımcı olursanız cok sevınırımm...
benm son zamnlarda ilşki sonrasında partnerimin penisinde benden gelen beyaz bir kremsi sıvıya rastlıyorum. neden oldugunu bılmıyıorum mantar değil çünkü başıma birkere gelmişti ve onu çok iyi biliorum bu bembeyaz ve kokusuz bir sıvı bazende olmuyor bazen az bazende çok yogun bunun ne oldugu hakkında bır bılgısı olan varmı lütfen bana yardımcı olun...

yoğunluğu aylık döngünün neresinde olduğuna bağlı da değişebilir tatlım.. tam yumurtlama dönemi çok sıvı salgılanıyor hamileliği kolaylaştırmak açısından.. veya orgazm olduğun için boşalıyor olabilirsin kadınlarda da var böyle bişi.. bi sorun olduğunu düşünme yani :12:

teşekküredrim kızlar.. bu arada doktora gittim vajina duvarında flor eksikliği meydana geliyormus bazı enfeksiyonları kapınca bu yuzden bir fitil veri birde smear testi yaptırdım sonuclarını yarın alcam .. ve fitil işe yaradı zaten şimdi böle bir şikayetim yok =)

Aynisi bende de oldu, adetime on gun var brn yumurtlamadandir diye dusundum ama, nedir ki bu beyazz kremsi sey ?????

Bende de oluyo bu. Nedenmis acaba? Yumurtlama ile alakasi var mi ???

Gayet normal canim,gule gule kullan akintini hic bi sorun yok.))

Back