- 21 Temmuz 2020
- 26
- 20
- 26
-
- Konu Sahibi HaticeErez
Başıma gelmedi ama kurulasaniz duzelmiyormu ..bebe pudrası dökülürmü acaba önlemek icin aklima o geldi direk .. kiloyla alakası olacagini sanmiyorm hicİlişki sırasında çok fazla ıslanma oluyor ve bu durum ilişkimizi çok etkiliyor zevk alamıyoruz doktora gittim ama ilgilenmediler bu durumu yaşayıp çözüm bulan oldumu kilo etkiler mi bu durumu?
Kurulasam da yine aynı oluyor maalesefBaşıma gelmedi ama kurulasaniz duzelmiyormu ..bebe pudrası dökülürmü acaba önlemek icin aklima o geldi direk .. kiloyla alakası olacagini sanmiyorm hic
Doktora gittiniz mi bu durum içinAy bendede var budurum hep olmuyor ama ben zevk aldigimda daha cok oluyor
İlk mesajın da bununla ilgili "Doktora gittiğini ama doktorun ilgilenmediğini" yazmış zaten.Doktora gittiniz mi bu durum için
Neyi garip geldi pardon?İlk mesajın da bununla ilgili "Doktora gittiğini ama doktorun ilgilenmediğini" yazmış zaten.
Ama bana bu ilgilenmediler kısmı biraz garip geldi.
Gittiğiniz doktorun bu rahatsızlığınız / şikayetiniz üzerine sizle ilgilenmeyip evinize geri göndermesi garip geldi elbette.Neyi garip geldi pardon?
..........garip geldi pardon?Doktorun bu rahatsızlığınız / şikayetiniz üzerine sizle ilgilenmeyip evinize geri göndermesi garip geldi elbette.
Evet normal diyor herkes bir değil diyorDoktora gittiniz mi bu durum için
Rahatsızlık yok ki ortada.gülmediğine dua etsin.Gittiğiniz doktorun bu rahatsızlığınız / şikayetiniz üzerine sizle ilgilenmeyip evinize geri göndermesi garip geldi elbette.
Sorunuza ancak bu kadar detaylı cvp verebildim. Kusura bakmayın lütfen.