İlişki sırasında aşırı ıslanma

HaticeErez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
26
20
26
İlişki sırasında çok fazla ıslanma oluyor ve bu durum ilişkimizi çok etkiliyor zevk alamıyoruz doktora gittim ama ilgilenmediler bu durumu yaşayıp çözüm bulan oldumu kilo etkiler mi bu durumu?

İlişki sırasında çok fazla ıslanma oluyor ve bu durum ilişkimizi çok etkiliyor zevk alamıyoruz doktora gittim ama ilgilenmediler bu durumu yaşayıp çözüm bulan oldumu kilo etkiler mi bu durumu?
Başıma gelmedi ama kurulasaniz duzelmiyormu ..bebe pudrası dökülürmü acaba önlemek icin aklima o geldi direk .. kiloyla alakası olacagini sanmiyorm hic

Ay bendede var budurum hep olmuyor ama ben zevk aldigimda daha cok oluyor

Bunun bir çok sebebi olabilir doktorun buna müdahale etmemesi beni şaşırttı ama en büyük etken hormonal sorunlar daha düzgün bir doktora tekrar gitmeni öneririm gerçi aşırı ıslanma aman aman bir sorun değil bende bu durumu bazen yaşıyorum her zaman olmasa da bazen cidden ilişkiyi durdurup kurulama durumu olabiliyor ama o an oluşan etkenlere bağlı bir durum beni hiç rahatsız etmedi

Doktor ne yapabilir bu konuda? Bu kişiye göre bir rahatsızlık olabilir, ama bir hastalık değil ki! Muhtemelen ilişki esnasında oldukça zevk alıyorsun ki, ıslanma devam ediyor. Bu ıslanma konusundan, sen mi zevk almıyorsun eşin mi, asıl kim rahatsız oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…