• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sirasinda acı ve yanma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Su14
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Su14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
3
0
1
27
selam bayanlar ben 3aylik evliyim iliski sırasinda ve sonrasinda cok canım yaniyo ve agri oluyo sebebi mantar enfeksiyonu olabilir mi :/

ben 1 yıllık evliyim acı veeee isteksizlik cok oluyo... ama koca isteyince mecbur katlanıyon

Orgazm olmayi kadin gec ogreniyo. Dolayısıyla kendini rahat hissetmiyorsun. Esin de bu konuda asiri istekli ve dikkatsizse yanma ve aci oluyor. Istek yoksa kayganlik olmaz. Biraz zaman gerek

selam bayanlar ben 3aylik evliyim iliski sırasinda ve sonrasinda cok canım yaniyo ve agri oluyo sebebi mantar enfeksiyonu olabilir mi :/
evet evliligimin baslarinda bende de oluyordu.zaten ustune hamile kaldimm bazi enfeksiyonlar hemen ortaya cikmiyorlar 3_6 ay arasinda. meydana cikiyor .Hamile kalmadan biraz,daha zaman sonra simir yaptirin ve kesinlike
a iyi bir doktora gidin

cnm ben de 15 aylık evliyim 5 ay öncesine kadar ben de de oluyordu dokrora git erken tedavisi olsun çünkü iltihap oluşmuş sende aynu drumdaydık. geçmiş olsun

Back