Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebek istiyoruz inşallah 6 aylık evliyiz henüz,öneriniz varmıdır? Doktora gitmedim henüz rutin kontrol için. İlişki sıklığı nasıl olmalı adet bitiminden sonra direk her gün değerlendirilmelimi? Yoksa gün aşırı iki günde bir filan mı olmalı? Hangisi daha verimli olur?
Kızlar bebek istiyoruz inşallah 6 aylık evliyiz henüz,öneriniz varmıdır? Doktora gitmedim henüz rutin kontrol için. İlişki sıklığı nasıl olmalı adet bitiminden sonra direk her gün değerlendirilmelimi? Yoksa gün aşırı iki günde bir filan mı olmalı? Hangisi daha verimli olur?
Merhaba canım,bir ovülasyon testi alıp hergün yap,yumurtlama zamanını belirle ve iki güne bir ilişki olsun,bir de internette de yumurtlama zamanını belirleyen uygulamalar var ordan da tahmini bi aralık yakalayabilirsin. Ama bence bir doktora mutlaka görünmelisin hamilelik öncesinde folik asit gibi ilaçlar veriyor onlara başlarsın bir de bir sorun var mı yok mu onu öğrenirsin,testlerini tahlillerini falan yaptır
Sağolun kızlar.. henüz korunmayı bıraklı 4 ay oldu erken diye gitmedim kendim folik asit kullanıyorum şuanki halde,ilişki sıklığı hakkında bilgim yoktu,yumurtlama dönemi dışında iki günde bir değerlendirmek gerekiyor ozamab sanırım?