Gebeliğe Hazırlık İlişki sıklıgı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende senin yaptığın yöntemi deniyorum inşallah bu ayda tutar gün aşırı sperm sayısını düşürdüğünü biliyorum nettede öyle yazıyo

Bebis dsnyoruz 2 gunde bir denicez sperm kalitesini arttrmak icin nekadar ise yarar bilmiyorz siz ne yapyosnz gün aşırı daha mi iyi olur
Canım bende senin yaptığın yöntemi deniyorum inşallah bu ayda tutar gün aşırı sperm sayısını düşürdüğünü biliyorum nettede öyle yazıyo

Kac aydr deniyosun doktora gtinmi hic
İlk çocuğumda bi sene olmadı doktora gittim iltihap vardı vajinada fitil kullandım ama gene olmadı bu koca karılar deniliyo ya akrabadan öyle olan biri vardı gittim rahmim dönmüş düzeltti sonra soğan kaynatıp suyunun üstüne oturdum kalktığım gibi ilişkiye gir dedi ikinci ayda hamile kaldım ikinci çocuktada aynısı olmaz insallah 4 aydır deniyorum bu ay 5.oldu ayın 14ü yani yarın yumurtlama günüm bu ay takipli çalışıyoruz inşallah tutar ✌

Çok takip edip takincada olmuyo gibi benim CRP yuksekti ilac aldim olmadi gene adet oldum bakalim ekimi beklicez

Çok takip edip takincada olmuyo gibi benim CRP yuksekti ilac aldim olmadi gene adet oldum bakalim ekimi beklicez
Aaa bu ayda kaçtı desene inşallah ekimde olursunn bu ay geçenki aylara göre takmıyorum aslında kafama bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…