İlişki öncesi vajinadaki beyazlık

diloyadilo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2021
6
0
Yakında düğünüm olacak daha önce cinsellik yaşamadım ama herhangi bir cekincem yok bu konuda ama aklıma takılan bir şey var.Vajinal mantar, kaşıntı ,koku vs sorunum yok ama Tahrik olduğumda beyaz bir sıvı geliyor.Bu sıvı ön sevişmede gelecek eminim ve eşim ilişkiye girmeden bu akıntıyı vajinamda görecek.Sizce iğrenir mi acaba? Birde Bu durum normal mi sizde de oluyor mu dediğim gibi mantar sorunum yok.Fizyolojik olarak bazı kadınların akıntıları fazla oluyormuş

Yakında düğünüm olacak daha önce cinsellik yaşamadım ama herhangi bir cekincem yok bu konuda ama aklıma takılan bir şey var.Vajinal mantar, kaşıntı ,koku vs sorunum yok ama Tahrik olduğumda beyaz bir sıvı geliyor.Bu sıvı ön sevişmede gelecek eminim ve eşim ilişkiye girmeden bu akıntıyı vajinamda görecek.Sizce iğrenir mi acaba? Birde Bu durum normal mi sizde de oluyor mu dediğim gibi mantar sorunum yok.Fizyolojik olarak bazı kadınların akıntıları fazla oluyormuş
Gayet normal o sıvı olmazsa ilişki de çok acı çekersiniz. Hiç igrenmez rahat olun

Arkadaşlar büyük ihtimal mantar enfeksiyon falan filan diyecekler ama bunlardan hiçbiri değil çünkü ben hayatım boyunca bu beyaz süt gibi akıntıyla mücadele ettim ve ne olduğunu anlamaya çalıştım.hastalık olsa bunca ilaca geçerdi yıllar yılı.benim de partmerimin penisinde beyaz beyaz kalıyor süt gibi.onlar da anlamıyor ki ne olduğunu.bazıları boşalttım falan sanıyor. Bazıları takmıyor.yapabileceğin birşey yok ki.doktorlar bile bilmiyor ne olduğunu.mantar falan filan diyenlere kulak asmamanı öneririm.

Fıtratta var olan yaratılıştan gelen bir özellik. Kadınların hepsinde olur. Şeffaf veya beyaz.

Arkadaşlar büyük ihtimal mantar enfeksiyon falan filan diyecekler ama bunlardan hiçbiri değil çünkü ben hayatım boyunca bu beyaz süt gibi akıntıyla mücadele ettim ve ne olduğunu anlamaya çalıştım.hastalık olsa bunca ilaca geçerdi yıllar yılı.benim de partmerimin penisinde beyaz beyaz kalıyor süt gibi.onlar da anlamıyor ki ne olduğunu.bazıları boşalttım falan sanıyor. Bazıları takmıyor.yapabileceğin birşey yok ki.doktorlar bile bilmiyor ne olduğunu.mantar falan filan diyenlere kulak asmamanı öneririm.

Vajinada bir cok akinti turu var konu sahibinin dedigi her kadinda olan zevk aninda gelen sivi sizden gelende öyle normal zamanlarda gelen ve rengi kokusu farklı olan akintilar saglik sorunu olabilir ama arkadasin yazdigi ve tahminimce sizden gelen sivida normal bi sıvı olmasi gereken sey bir kadinin bunlari cok iyi bilmesi gerekir bence biraz vucudunuzu tanimaniz lazim

Bende de var aynı sekilde beyaz olandan seffaf degil ve iliskide cok ise yarıyor hic kuruluk yasamazsın kolay yoldan girer vajinana.

Koku agrı acı ve yanma yoksa vajinanda hiiic korkma çok normal yaş ilerledikçe kalmıyor zaten menopoz kadınları kupkuru her yasın fizyolojisi farklı suan hormonlar aktif

X