- 27 Şubat 2021
- 44
- -9
- 31
- Konu Sahibi Deniz mavisi123
Mrb evliyim ilişki sırasında kanama oldu 3 defa doktora gitmeyi düşünüyorum ama biraz daha takip edeyim dedim sizce hemen gitmeliyim fikir almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceden kadın değil miydiniz?Çoktan evli misiniz ? Bizde de ilk evliyken eşimle bir iki kez ilişki sonrası az miktarda kanama olmustu ama ilk kadınlığa geçiş diye ona bağladık sonrası olmadı zaten
Vajinal kistler var, kimisi böyle ele gelecek kadar dışarıda oluşabiliyor, genellikle de iyi huylu ama tekrarlamaya meyilli oluyorlar. Bence bir an önce randevu alın. Hastaneler sokaklardan daha güvenli, en azından girerken ateş ölçümü yapılıyor. Ertelemeyin.Hala doktora gidemedim ara ara az kanamam oluyor bişy farkettim yaşayan varsa yardımcı olabilir mi rahim ağzına yakın yerde nohut büyüklüğünde Bi sertlik hissettim yani afedersiniz elimle temizlemek için yokladığımda neden olabilir ki
Randevuları her gün kontrol edin, ertelemek doğru değil.Bende ondan şüphelendim gidecektim hafta içi ama hastaneden randevu bulamadım beni biraz da korkuttu açıkçası
Ay gecmis olsun ama hemen gidin marttan beri nasil durdunuz ben dr dr gezerdim.. kanama sorunu devam ediyor mu hala peki?En yakın zamanda gideceğim inşallah