İlişki kanama

Deniz mavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
44
-9
31
Mrb evliyim ilişki sırasında kanama oldu 3 defa doktora gitmeyi düşünüyorum ama biraz daha takip edeyim dedim sizce hemen gitmeliyim fikir almak istiyorum

İlişki sonrası kanama çok normal değil, doktora görünün yara ya da pollip olabilir

Çoktan evli misiniz ? Bizde de ilk evliyken eşimle bir iki kez ilişki sonrası az miktarda kanama olmustu ama ilk kadınlığa geçiş diye ona bağladık sonrası olmadı zaten

Adetiniz yeni bittiyse olabilir ama onun dışında normal değil.

Rahim ağzı yarası vardır büyük ihtimalle yakıyorlar eger yaraysa..smear testi yaptırın birde gitmişken..

İnşallah önemli bişey yoktur korktum bayağı da gidicem en yakın zman da durup dururken yine oluyor arada

Hala doktora gidemedim ara ara az kanamam oluyor bişy farkettim yaşayan varsa yardımcı olabilir mi rahim ağzına yakın yerde nohut büyüklüğünde Bi sertlik hissettim yani afedersiniz elimle temizlemek için yokladığımda neden olabilir ki

Hala doktora gidemedim ara ara az kanamam oluyor bişy farkettim yaşayan varsa yardımcı olabilir mi rahim ağzına yakın yerde nohut büyüklüğünde Bi sertlik hissettim yani afedersiniz elimle temizlemek için yokladığımda neden olabilir ki
Vajinal kistler var, kimisi böyle ele gelecek kadar dışarıda oluşabiliyor, genellikle de iyi huylu ama tekrarlamaya meyilli oluyorlar. Bence bir an önce randevu alın. Hastaneler sokaklardan daha güvenli, en azından girerken ateş ölçümü yapılıyor. Ertelemeyin.

Bende ondan şüphelendim gidecektim hafta içi ama hastaneden randevu bulamadım beni biraz da korkuttu açıkçası

2 gün önce gittim adet dönemin de gelmemi söyledi şu an bişey görünmüyor rahim duvarı kalınlaşması olabilir dedi enfeksiyon varmış ve pop smear taraması yapıyor bakalm 10 gün sonra çıkacak o da hala neden olduğu belli değil yani 😑

Şu an yok genelde adet dönemi sonrasında oluyor ve baya sürüyor yani diğer adet dönemine 10 gün kalana kadar fln

X