Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gülüyoruz falan ama genede hiç hoş değil ya sürekli olmasa da bazen oluyoBunda utanilacak ne var ki benden hic gelmiyor yada gelmedi diyen kadini bulmak neredeyse imkansiz ara ara herkeste olabiliyor bu durum keyfinizi cikarin bunlara takilmayin
“Konsantreyi mahvediyor”a kadar ciddiyetle okurken bana bi gülme geldi
Pozisyon değiştirin bazı pozisyonlarda olabilir diye düşünüyorum vajina hava alan bir bölge nede olsaYa gülüyoruz falan ama genede hiç hoş değil ya sürekli olmasa da bazen oluyo
Haha öyle ama“Konsantreyi mahvediyor”a kadar ciddiyetle okurken bana bi gülme geldi
Ya evet hepsinde değil bazı pozisyonda oluyor ama oda en sevilenlerPozisyon değiştirin bazı pozisyonlarda olabilir diye düşünüyorum vajina hava alan bir bölge nede olsa
Doggy ?Ya evet hepsinde değil bazı pozisyonda oluyor ama oda en sevilenler
Bu kadarcık şeyin nesi utanç verici ya da konsantrasyon bozucu ? Yanında bunun için bile utandığınız biriyle iyi seks yapıyorsunuz valla.hava sesi bacım hava sesi alt tarafı.İlişki esnasında tuhaf sesler gelmesi kadından nedir afederseniz biraz gaz sesi gibi çok utanç verici ama geliyor malasef bunun önüne nasıl geçilir evlendigimiz ilk zamanlar asla yoktu son 2 aydır vajina dan hava çıkıyor ve bu konsantreyi mahvediyor
Yasamayan kadin yoktur heralde gercekten utanc vericiİlişki esnasında tuhaf sesler gelmesi kadından nedir afederseniz biraz gaz sesi gibi çok utanç verici ama geliyor malasef bunun önüne nasıl geçilir evlendigimiz ilk zamanlar asla yoktu son 2 aydır vajina dan hava çıkıyor ve bu konsantreyi mahvediyor
Her kadında ara ara olan şeyler takılmayınİlişki esnasında tuhaf sesler gelmesi kadından nedir afederseniz biraz gaz sesi gibi çok utanç verici ama geliyor malasef bunun önüne nasıl geçilir evlendigimiz ilk zamanlar asla yoktu son 2 aydır vajina dan hava çıkıyor ve bu konsantreyi mahvediyor