Gebeliğe Hazırlık ilişki esnasında korunma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sinem1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
24
2
33
merhaba, nişanlıyım ve ağustosta düğünüm var. fakat ilk ilişkim olcak. bebek henüz düşünmüyoruz. ilişki esnasında kesin korunma nasıl olur? en güvenilir yöntem nedir? teşekkürler.

merhaba, nişanlıyım ve ağustosta düğünüm var. fakat ilk ilişkim olcak. bebek henüz düşünmüyoruz. ilişki esnasında kesin korunma nasıl olur? en güvenilir yöntem nedir? teşekkürler.
Kısa süre sonra çocuk düşünürüz derseniz prezervatif. Yakın zamanda çocuk düşünmüyorsanız 3 yılı da geçmeyecekse hap kullan. 3 yıldan fazlası ciddi zararlar veriyor. 3 yıldan da fazlaysa spiral taktırırsın. İlk gece prezervatif kullanın tabi ki.

sadece geri çekilme yöntemi uyguladık. yan etkisinden dolayı hap almadım, o da sevmediği için prez. kullanmadı.

İlk 1 sene hap kullandım. Bana herhangi bir yan etki yapmadı. Hapı bırakınca 2 ay eşim korundu. Tüm korunmaları bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım. Hap büyük rahatlık, herhangi bir yan etkisi olmazsa kullanabilirsiniz siz de.

3 yıl boyunca hem hap la hem pre.korunduk. Hap bende olumsuz bir etki yapmadı aksine regl sancılarım azaldı reglimin saati bile şaşmazdı .Prezervatif i de hijyen acısından kullandık. Spermler bana bayağı migde bulandırıcı geliyor çünkü. Ama,keske korumasaymışım zaten olmuyormuş :halay::rapci:

X