Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah korunmasız ilişki boyle üstümde karnimda ağırlık var sanki belime sızı vuruyo gibi oluyoYumurtlama kanamasıdır. Bel ağrısı da onun belirtisi zaten. Korunmasız ilişki gerçekleştiyse gebe kalma ihtimaliniz var tabii ki.
Göğüslerim şiş ama acı yokAyy inşallah korunmasız ilişki boyle üstümde karnimda ağırlık var sanki belime sızı vuruyo gibi oluyo
Gebelik pat diye oluşmaz. Spermlerin tiplere ulaşması bile en az 24 saat sürer. Her belirtiye kulak verip acaba mı acaba mı demeyin. Stresinizi bir kenara koyun ve bir meşguliyet bulun. Gecikme yaşadığınız zaman idrar testi yapın.Ayy inşallah korunmasız ilişki boyle üstümde karnimda ağırlık var sanki belime sızı vuruyo gibi oluyo
Amin canım inşallah dün baya sağ kaşığıma ağrı girdi normal yürürken oldu buSanırım tam yumurtlama gününe denk gelmişsiniz gebelik ihtimaliniz çok yüksek hayırlısı olsun inşallah
EvetBebek istiyormusun
Yumurtlamışsın ağrısı da olabilir bazen çok şiddetli oluyor gerçektenAmin canım inşallah dün baya sağ kaşığıma ağrı girdi normal yürürken oldu bu
Yani gebe kalma şansım yüksek dimi inşaallah tabiYumurtlamışsın ağrısı da olabilir bazen çok şiddetli oluyor gerçekten
Öyle görünüyorYani gebe kalma şansım yüksek dimi inşaallah tabi
2 gunde bu kadar belirti almazsiniz, hamile olsaniz bile daha spermlerle yumurta en fazla bir gun once bulusmutur.Göğüslerim şiş ama acı yok
2 gunde bu kadar belirti almazsiniz, hamile olsaniz bile daha spermlerle yumurta en fazla bir gun once bulusmutur.
bölunmeler olacak vs ben asilama ile hamile kaldim o yuzden gunleri sayiyordum 6.gunde falan degisik kasik agrilari vs baslayabiliyor ama 2 cok erkbu
reglinize kac gun var suanBugünde kasıklarım ağrıdı erken belirti verebilir belki
veremez, daha fol yok yumurta yok.Bugünde kasıklarım ağrıdı erken belirti verebilir belki