• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki esnasında idrarın gelme hissi??

fulltime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
138
1
48
İçel Mersin
Bayanlar merhaba,eşimle ilişki anında idrarın gelme hissi sorununu yaşıyorum.aslında idrarım yok ama hissi var.aynı durumu yaşayan bileniniz varmı.?

Son düzenleme:
Bayanlar merhaba,eşimle ilişki anında idrarın gelme hissi sorununu yaşıyorum.aslında idrarım yok ama hissi var.aynı durumu yaşayan bileniniz varmı.?

yanmadan kaynaklı olabilir.. bir de sanırım senin vajinusmus sıkıntın vardı canım.. ondan dolayı stres yapıyor ve tam olarak kendini veremiyorsun ve zevk alamıyor olabilirsin.. rahatla ve sevdiğinin kollarına bırak kendini ;)

benim de aynı sorunum olmuştu yeni evliyken. doktor ilişkiden önce ve sonra mutlaka tuvalete çık demişti. Çünkü ister istemez ilişki esnasında idrar kesesine baskı oluyor. evliliğin ilerledikçe düzelir, dert etme.

ya öyle bi durumki altıma yaptım yapacam diyorum..durum böyle olunca normal olarak kendimi veremiyorum..ilişki öncesi tuvalete gitmeme rağmen ilişki esnasında yarıda kesip tekrar gitmk zorunda kalıyorum o kadar yani...

canım ilişki öncesi idrarını yap..
idrar kesisine baskı yaptığından bi damla idrarın olsa bile çok varmış gibi olur.
ben de aynı sorunu yaşıyorum..en azından idrarımı yapınca azcık rahatlıyorum. sonrasında da hemen idrarını yap.

Back