İlişki esnasında dinlenebilecek müzik

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.611
45.719
Merhaba, ilişki sırasında dinlediğiniz sizi havaya sokan müzikler var mı? Öneri almaya geldim.

Ya bu konulara çok gülüyorum ben oydar kusura bakma. Her insanın müzik zevki farklıdır sonuçta. Bi de bence gaza getiren şarkı diye bişey yok.

Bizde gün içinde tv’de bütün gün caz kanalı açıktır mesela. Gece uyurken de yatak odasında klasik müzik açıktır genelde trt radyo 3. Sevişirken de klasik çalıyor doğal olarak genelde. Arada bet sesli bir adam “şimdi genç piyanistimiz bilmemkimden mozartın bilmemne senfonisini dinleyeceğiz” falan diyor

Biraz hareketli sözsüz müzikleri tercih ederim ama eşim müzik sevmediği için kapatır.

Ya biri maroon5 açar biri bllie eilish acar biri hic unutmam tribin olurum düsünür düsünür sıkıntıya girersin acmıstı. Bu ne dedim? Sogudum.

Şöyle romantik erotizm tadında sevişilecek bir atmosferde “Cafe del mar-Love my soul” şehvetli bi ses tonuna sahip müzik secilebilir. Biraz sert tarafa kayınca “etta bond- love me up” tadında afrodizyak şarkılar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…