• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki esnasında acı duyan varmı?

benimde ilk evlendiğim zamnlar ilk 5 ay çok axcı çektim nefret ettim artık :delphin:sonra doktora söyledim kayganlaştırıcı jel verdi iyi oluyormuş.kendiliğinden sonra aşıltım.kendini kasyor olabilirsin yada vajinusmus.rahat ol kendini kasma :lepi:

vajınısmus hıc bır sekılde c ınsel ılıskıye gıremeyn ınsanlara denılır kızlar.o kasıodur sadece kendını o kadar.yada rahım darlıgı vardır ondan acı duyuyodur.benden sana tavsıye doktora gıt cunku cok agrılı ılıskılerın sebebı coktur rahım agzında olusan yara yada kapmıs oldugun enfeksıyondan dolayıda ılıskı esnasında agrı duyarsınn.gecmıs olsun.bendede agrı olur ama rahım darlıgından.gıt bır gorun bence.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.gidicem zaten doktora vajinal siiğilim var malesef mecburen gitcem.vazelini denicem ama içeri kadarmı sürcem sadece dışına mı sürecm.şimdiden hepinize teşekkürler.insallah herkes ii olur

vazelin falans ürme canım....farketmeden zarar verirsin..doktora git önce...doktor kontrolünden sonra kayganlaştırıcı jel daaha iyi bir çözüm bence...

vazelin falans ürme canım....farketmeden zarar verirsin..doktora git önce...doktor kontrolünden sonra kayganlaştırıcı jel daaha iyi bir çözüm bence...
ne zararı olucak ki saf-vazelinin ben hiçbir zararını görmedim ohaoldumsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.gidicem zaten doktora vajinal siiğilim var malesef mecburen gitcem.vazelini denicem ama içeri kadarmı sürcem sadece dışına mı sürecm.şimdiden hepinize teşekkürler.insallah herkes ii olur
sen sürmücen, eşin kendininkine sürcek sonra otomatikman sana da sürülmüş olucak

Cinsel ilişki sırasında bende de bazen ağrı oluyor. Zaman zaman da kuruluk oluyor ama kuruluğun nedeni eşimin benle pek ilgilenmemesi.
Bi de idrara çıkma hissi hissediyorum. Genelde eşime belli etmeden ilişkinin bitmesini bekliyorum zor da olsa. Bazen de dayanamıyorum,WCye gidiyorum. WCye gittiğimde çok az da olsa idrar geliyor, hepsi bu.. Çok sıkıcı bi durum yaa,sinir oluyorum kendime.

Genelde bütün bayanların ortak sorunudur bu.Cinsel ilişki ancak baya ilerlemiş yaşlarda tamamen oturaklı oluyor gibi bende hekimim ama bekarım.bildigim de şu bu konuyla ilgili aklınıza acıyı getirmeyn benim hocalarım bunun psikolojik oldugunu savunuyor.Birde vajina deliğinin içinde vajina girişi oluyor et parcası gibi birşey kızlık zarının önünde galiba o duvara yapısıyor ilk ilişkide belki o parçanın verdigi rahatszlık olabilir bu.bende vazelin öneririm.

ya benimde evleneli bir buçuk sene oldu ama hala acı hissediyorum..yani ilk günkü gibi değil tabi ama rahatsız edici bazen daha çok bazende yok denecek kadar az bu neye göre değiiyor...

Back