İlişki de vajina kanaması

Ays2424

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
25
7
1
Arkadaşlar ben 50 gün önce normal doğum yaptım içerde ve dışarda olmaküzere dikişlerim var 40'ım çıktıktan sonra esimle cinsel ilişki oldu çok az miktar kanama oldu umursamadım ama dün de cinsel ilişki de kanama oldu tuvalete gittim hiç bi şey yok duştan sonra günlük ped taktım ona kan gelmiş akşam kanama falan hiç bi şey kalmamıştı şuanda da herşey normale döndü bu sorunu yaşayan başka biri var mı?

Arkadaşlar ben 50 gün önce normal doğum yaptım içerde ve dışarda olmaküzere dikişlerim var 40'ım çıktıktan sonra esimle cinsel ilişki oldu çok az miktar kanama oldu umursamadım ama dün de cinsel ilişki de kanama oldu tuvalete gittim hiç bi şey yok duştan sonra günlük ped taktım ona kan gelmiş akşam kanama falan hiç bi şey kalmamıştı şuanda da herşey normale döndü bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
Lohusa kanamasi devam ediyodur belki

Lohusa kanaması olsa sonradan da devam eder benim ilişkide oluyo sonra biraz daha akıp duruyo sonra akıntım normale dönüyo

Benimde öyle olmuştu normalde gelmiyor ama sadece ilişkiye girdigim gün bir damla kan gibi bisey geliyordu sonra yine kesiliyordu aynı şekilde adetim de öyle oldu adetim kesilirdi 3 gün kan gelmezdi ne zaman ilk ilişkiye girsem bir damla gelirdi ne yazıkki zor oluyor böylede insan emin olamıyor bitip bitmediginden..

Back