Merhaba, ben 3 senelik ilişkimi yeni bitirdim. Başından beri güvensizliğim ve şüphelerim vardı. Birşeyini yakalamadım ama genel yapısı olarak kadınlarla samimi olmayı sevdiğini gözlemledim ve bence (hiçbir zaman kabul etmese de) flörtöz davranışları sevdiğini düşünüyorum. Ona kalsa ben aşırı kıskanç kuşkucu biriyim ama haklı sebeplerim olduğunu düşünüyorum. Aslında artık bunların da bir önemi yok sonuç itibariyle dolu dolu 3 sene geçirdik beraber ama çok kavga ettik yıprattık birbirimizi. Bana çok emeği de oldu çok üzdüğü de. Onunla evlensek asla mutlu olamazdık birbirimizi yerdik. O yüzden ortak kararla ayrıldık. Daha çok yeni ve arada bazı şeyleri sormak için arıyor, herşeyini ben takip ediyordum. Kendi şifrelerini bile bilmez doğru dürüst onları falan soruyor vs. Zamanla bu dialog da bitecek. Şu an o kadar kötü hissetmiyorum kendimi. Ama sanki biran büyük bir acı vuracakmış beni gibi geliyor ve çok korkuyorum. 30 yaşındayım daha önce biten ilişkilerime dair içimde hiçbirşey kalmadı ama şimdi yaş ilerledikçe sanki unutmak hazmetmek daha zor gibi geliyor. Asıl en büyük korkum onun biriyle olduğunu duyduğumda çok sarsılacağımı düşünüyorum. Ki bence birini aramak için çok beklemez. Sizce bu 3 senenin alışkanlığı ne zaman biter? Bu saatten sonra tamamen unutabilir miyim ve birgün onu biriyle gördüğümde bile hiçbirşey hissetmeyecek duruma gelir miyim? Burada kaç sene oldu unutamadım falan yazanları okudukça korkuyorum