• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlişki adeti başlatır mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Merhaba kuzular adet olmam lazımdı ama olamadım daha iliskiye girdik dün gece başlatmaz mı adeti iliski
Bu konuda bilgisi olan var mu?

Merhaba kuzular adet olmam lazımdı ama olamadım daha iliskiye girdik dün gece başlatmaz mı adeti iliski
Bu konuda bilgisi olan var mu?
13 yıllık evliyim ilk defa duyuyorum ilişki ile ne ilgisi var canım adet nasıl oluyor bir bak internetten

Canım nette çok fazla bu konuyla ilgili yazı var kimi başlatır diyo kimi alakasız diyo

Bence başlatabiliyo yani o gün akşama olacaksa regl sabahki ilişkiden sonra olbiliyo.

Benim basimada 2 defa geldi ama tesaduf mu yoksa etkisi varmi bilmiyorum

O gün mü oldunuz hemen benim de oldu bi kez merak ettim olmadı bu sefer çünkü ve hala akıntım var beyaz akıntı

Bir şey diyeyim mi 😂 benim hep başlattı, şaka gibi. 2 gündür adetim geçiyor, eşim diyor ki yatsaydık zamanında gelirdi 😅 ben başlatır diyorum kendime dayanarak ☺️ Hamile olabilir misin peki?

Benimde çok oluyor. Regl zamanımsa ilişkiden sonra ki gün yada akşamı regl oluyorum

zamanıysa başlatıyor.

Bir şey diyeyim mi 😂 benim hep başlattı, şaka gibi. 2 gündür adetim geçiyor, eşim diyor ki yatsaydık zamanında gelirdi 😅 ben başlatır diyorum kendime dayanarak ☺ Hamile olabilir misin peki?
Deniyoruz evet ondan sordum açıkçası. Sizlere de bizde de öyle oluyor iliskiye giriyorum sabah oluyordum

Benim normalde günüm geçti bir gün hayırlısı anlamadım olurum herhalde ama adet sancısı cekiyorum üç dört gündür hamilelikte böyle mi olur bilmiyorum ki karnım kasıklarım agrıyo

Back