Merhabalar, 22 olmak üzereyim. 12. sınıfta yavaş yavaş başlayan temizlik takıntım 3 yıl boyunca evde kalmamla alevlenmişti. Bu yıl okula başladım, çok şükür atlattım, en azından gerektiği kadar temizliyorum-temizleniyorum ancak kötü şeyler yaşadığımda temizleme hissi en üst düzeye çıkıyor. Sadece temizlemek istiyorum. Yorulana kadar, bıkana kadar ya da ellerim deterjandan tahriş olana kadar. Bu neyle ilintili? Siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler? Kimi kötü hissettiğinde yemek yer, kimi örgü örer, kimi uyur. Böyle bir durum mu yoksa klinik bir vaka mıyım? Destek almama gerek var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlinti
- Konu Sahibi anon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Yaşadığım kötü olayı atlatana kadar oluyor bu, sonrasında normale dönüyorum.Kimi yer, kimi uyur demişsiniz de bunlar da aşırıya kaçtığında klinik vaka olur.
Sizinki de klinik vaka.
Hiç anlatmayayım kapıların menteşelerini falan silmeye başlarsınız mazallahNe yapiyorsunuz mesela?
Su an kuveti ovmam lazim da zor geliyor
Belki gaza gelirim
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Ne yapiyorsunuz mesela?
Su an kuveti ovmam lazim da zor geliyor
Belki gaza gelirim
o his bana hiçççç ugramadı valla
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Sürekli böyle değilsiniz sanırım. Kafanızı dağıtmak için işle meşgul oluyorsunuz diye anladım ben.
Bunda bir sıkıntı yok bence. Başkalarına sarıp, hayatı cehennem etmektense evi temizlemek çok daha güzel.
He ben olsa bir film eşliğinde önce güzel bir yemek, sonra tatlı, sonra tatlı baydı diye ekşi yerim sıkıntıyı unutmak için. O da bünyeye zarar.
Oyumu ev temizlemeye devamdan yana kullanıyorum
Bunda bir sıkıntı yok bence. Başkalarına sarıp, hayatı cehennem etmektense evi temizlemek çok daha güzel.
He ben olsa bir film eşliğinde önce güzel bir yemek, sonra tatlı, sonra tatlı baydı diye ekşi yerim sıkıntıyı unutmak için. O da bünyeye zarar.
Oyumu ev temizlemeye devamdan yana kullanıyorum
Kapı kolu tutmuyorum, dışardan geldiğimde telefon kılıfımı yıkıyorum ve mutlaka duş alıyorum. Kıyafetler zaten kirliye. Bu rutinim diyebilirim. Diğer zamanlarda, yani kötü şeyler yaşadığımda, insanların elinin dokunduğu her yeri silme, özellikle tuvalet banyo yıkama, dışardan eve giren her şeyi yıkama isteği peyda oluyor.kesinlikle yardım almalısınız. her şeyin fazlası zarar. tamam pis de olunmaz ama aşırı temizlik de iyi değil.
kapı kolu tutmayanı, telefonuna her kullanışında sileni, 3 saat banyoda kalanı tanıyorum. bu kadar vahim misiniz? ne yapıyorsunuz mesela?
bunlar rutin olan yani kötü şeyler yaşadığınızda bunları yaptığınızı düşünmüştüm.Kapı kolu tutmuyorum, dışardan geldiğimde telefon kılıfımı yıkıyorum ve mutlaka duş alıyorum. Kıyafetler zaten kirliye. Bu rutinim diyebilirim. Diğer zamanlarda, yani kötü şeyler yaşadığımda, insanların elinin dokunduğu her yeri silme, özellikle tuvalet banyo yıkama, dışardan eve giren her şeyi yıkama isteği peyda oluyor.
yardım almalısınız, inanın hayattan daha çok zevk alacaksınız.
- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Tedaviye başlamakta geç bile kalmışsınız.Kapı kolu tutmuyorum, dışardan geldiğimde telefon kılıfımı yıkıyorum ve mutlaka duş alıyorum. Kıyafetler zaten kirliye. Bu rutinim diyebilirim. Diğer zamanlarda, yani kötü şeyler yaşadığımda, insanların elinin dokunduğu her yeri silme, özellikle tuvalet banyo yıkama, dışardan eve giren her şeyi yıkama isteği peyda oluyor.
Yüksek ihtimalle OKB var sizde.
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.874
- 598
- 11 Aralık 2018
- 40.389
- 250.901
- 598
- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 787
- 323
- 34
Ben
Ben de dudak yerim. Yara olana kadar. PaıkolojıkMerhabalar, 22 olmak üzereyim. 12. sınıfta yavaş yavaş başlayan temizlik takıntım 3 yıl boyunca evde kalmamla alevlenmişti. Bu yıl okula başladım, çok şükür atlattım, en azından gerektiği kadar temizliyorum-temizleniyorum ancak kötü şeyler yaşadığımda temizleme hissi en üst düzeye çıkıyor. Sadece temizlemek istiyorum. Yorulana kadar, bıkana kadar ya da ellerim deterjandan tahriş olana kadar. Bu neyle ilintili? Siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler? Kimi kötü hissettiğinde yemek yer, kimi örgü örer, kimi uyur. Böyle bir durum mu yoksa klinik bir vaka mıyım? Destek almama gerek var mı?