İlhan Eğilmez Hasta Yorumları:)

josephinnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
31
3
29
Kızlar İlhan Eğilmeze ameliyat olmuş veya olacak olanlar lütfen yardım düşüncelerinizi deneyimlerinizi paylaşın iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var :)

Merhaba canim. Ben kabin memuruyum. Israri ile yakin bir dr arkadasima rinoplasti yaptirmistim fakat sonra burnumda çokme oldu ve nefes alma problemi yasamaya baslamistim. Fakat revizyon ameliyatindan cok korkuyodum. Kabin memuru birkac arkadasim aile hastanesinde ilhan egilmez beyi onerdi. Gidip kendisiyle gorustum. Burun tikanikligimin ucuslarda bana problem yaratabilecegini soyledi, gercekten her ucusta sorun yasiyordum. Gorustugum birkac doktor 10 bin 15 bin gibi fiyatlar istemisti bide kaburgamdan kemik alacaklarini soylemisti ama ilhan bey hem cok uygun fiyata yapti hemde kendi gelistirdigi bir yontemle kaburgamdan kemik almadan yapacagini soyledi. Cok ozguvenli ve bilgili geldi bana. Ilhan beye ameliyat oldum. Sahane bir revizyon yapti. Gozum kapali tavsiye ederim.

Sizin adınıza sevindim ben 3 yıl önce ethicada ilhan beye ameliyat oldum ve sonuç hüsran yani eski burnum kemerli haliyle daha iyi durumdaydı diyebilirim ilk yaptığı ameliyattan sonra kıkırdağım kaydı 2.kez operasyona aldı sonrasında yine aynı sorun siz şanslıymışsınız :)

Yaa cok uzuldum adiniza . Ilk kez negatif bir yorum duyuyorum ilhan beyle ilgili

Ben de Ilhan bey de ameliyat oldum. Gerçektende çok memnunum. Normal rinoplasti ameliyatlarını çok başarılı yaptığı gibi revizyonlarda da oldukça başarılı bence siz kendisiyle temasa geçin eminim hiç bir ücret talep etmeden bir probleminiz varsa düzeltir. Hakkatende ücretle ve revizyonların başarısıyla ilgili bir tereddüt duymayın. İlhan beye gidin derim

Josephinn kardeş sizin tüm yorum ve şikâyetlerinize de baktım. Sizin çene ve yüz asimietrisi şikayetiniz ve çene kıriğınız da var. Burnunuzun dışından da bir şikayetiniz yokmuş. Yani sadece içteki devisyonla ilgili bir kıkırdak kayması var gibi. Bu tip problemler bu operasyondan sonra çok sık görünür ve bazen bunun düzeltilmesi burunun çökmesine neden olabileceğinden içerdeki bu tip eğrilikler düzeltilemeyebiliyor. içteki bu eğrilik sizin nefesinizi çok zorlamıyorsa öncelikle siz çene ve yüz asimetrisine yönelin derim. Dışarıdan belli olmayan bu basit kıkırdak eğriliğini her zaman düzeltebilirsiniz.

Burunla ilgili dışardan kötü bi görüntü yoksa hiç ellettirmeyin deyim ama nefes alma nefes alma probleminiz varsa doktorunuza basvurun.ilhan bey 'in kendisi kbb ci olduğu için hemen çözeceğini düşünüyorum.zaten kendisi revizyon konusunda uzman.cene kayması problemi ile otelenecek bi problem değil 40 yaşına hergeçen gün sıkıntınız artar.hatta çeneniz kitlenip ağzınızı acamayabilirsiniz.ablam aynı problemleri yaşadığı için biliyorum.botox tek başına diş sıkma problemini yok etmez.cene eklemi konusunda uzman birkaç dr var.isterseniz isimlerini veririm.ihmal etmeyin çene probleminizi.gecmis olsun

15 gün önce İlhan beyde ameliyat oldum. Muhteşem bir burnum oldu. hayatımın en doğru kararını vermişim. herkese tavsiye ederim. Süper hekim. Diğ not;çok uygun fiyatlara operasyon yapıyor.

Merhaba
Ben aslen Gaziantepli bir ünivesite öğrencisiyim. Üç yıl önce bir komşumuzun araya girmesi sonucu ilhan Eğilmez e estetik ameliyatı oldum. Burun ucum ve ortasında çökme vardı. Bende acaip psikolojik çöküntü yapmıştı. Hele de ailemden uzakta ve yeni üniversiteye başlamışken bu durum beni acaip üzüyordu.Sağolsun komşumuz başka bir kbb uzmanının sekreteri olmasına rağmen durumumu anlatınca neredeyse bedavaya ameliyat oldum. Şimdi hem.duzgün bir burnum oldu hem de burun ucundaki çökme kayboldu. Şimdi üniversite 3. Sınıftayım ve Iki gün önce doktorumu ziyarete gidip elini öptüm. Gerçekten de eli öpülesi bir doktor. Herkese Alah böyle becerikli ve vicdanlı bir doktor nasip etsin. Hakkını helâl et hocam ellerine sağlık. Reslimlerimi paylaşıyorum.

Kızlar İlhan Eğilmeze ameliyat olmuş veya olacak olanlar lütfen yardım düşüncelerinizi deneyimlerinizi paylaşın iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var :)
Merhaba. Burnumdaki kemerli yapıdan şikayetçiyim ve İlhan bey Bahçelievler Aile hastanesinde ameliyatımı gerçekleştirdi.

Merhaba. Burnumdaki kemeri düzelttirmek için Bahçelievler Aile hastanesinde burun ameliyatı oldum. Doktorum İlhan bey operasyona girmeden samimiyetle bana ameliyatın tüm detaylarını anlattı ve güven telkin ederek heyecanımı yatıştırdı. Ameliyat sonrası kısa sürede tamponlarım alındı ve bir hafta içerisinde işime dönebildim.Oldukça naturel bir görüntüye kavuştum. Ben çok memnun kaldım düşünenlere de tavsiye ederim.

Merhaba Dr. İlhan Eğilmez beye ben de iki yıl önce ameliyat oldum. Tesettürlü olduğundan belli bir düzeltme istedim. Burnum eğri ve ucu biraz uzundu. Doğrusunu isterseniz sonuç benim bile acaip şaşırtıcı oldu. Eğrilik tamamen düzeldi. Gözlerimin bu kadar ön plana çıkacağına ben bile inanmamıştım. Hatta doktor beye kendim müracaat edip gönüllü olarak instagram hesabından resimlerimi paylaşmasına izin verdim ve hatta istedim. Kendisine gerçekten de teşekkür ediyorum. Tam anlamıyla Allah razı olsun

Merhaba Dr. İlhan Eğilmez beye ben de iki yıl önce ameliyat oldum. Tesettürlü olduğundan belli bir düzeltme istedim. Burnum eğri ve ucu biraz uzundu. Doğrusunu isterseniz sonuç benim bile acaip şaşırtıcı oldu. Eğrilik tamamen düzeldi. Gözlerimin bu kadar ön plana çıkacağına ben bile inanmamıştım. Hatta doktor beye kendim müracaat edip gönüllü olarak instagram hesabından resimlerimi paylaşmasına izin verdim ve hatta istedim. Kendisine gerçekten de teşekkür ediyorum. Tam anlamıyla Allah razı olsun

Dr. İlhan beyin Instagram hesabından resimlerinizi gördüm. Gerçekten de acaip hoş olmuş. Güzel günlerde kullanın. Bir de hiç estetik yapılmış gibi değil. Ilhan bey yine harika biç iş çıkarmış

Ilhan bey ile ilgili baska bir baslik daha vardi oraya yazdim buraya da yazayim. Canim doktorum ilhan bey bir canli yayina katilmis. Tesadufen gordum linki ekleyeyim. Kendisinin ayni zamanda bu kadar bilgili ve cook sayida ameliyat yaptigini bilmiyordum. 20bin burun ameliyati diyor. Estetik konusu hakikaten kanayan bir yara, bir cok arkadasim baska baska yerlere yaptirip husrana ugradi. Benim de ilk ameliyatim husrandi. revizyonumu yapti ilhan bey hem de inanilmaz uygun fiyata. Adam para olayini aşmiş yani hem o aç doktorlar gibi degil hem de cok cok basarili. Videoyu izleyin pisman olmazsiniz bence.

Instagram hesabi mi var? Kullanicisini paylasabilirmisiniz? Takip edip destek olmak isterim.

Hepiniz adına çok sevindim kızlar demekki bitek ben o çok sevecen çok özverili tutumuna denk gelememişim :) ilhan beye olduğum iki operasyonunda sonucunu alamadım ve sonuç almayı geç burun deliklerim bariz yamuk dururken bana yooo yok öyle bişey demesi,nefes alamıyorum dediğimde psikolojiktir demeside gerçekten işinin profesyonelliğini sorgulattı bana,bence sizde bu kadar fanatik olmayın

fanatiklik demeyelim bence.. calistigim cevrede o kadar cok arkadasim kendisine amekiyat olup memnun kaldi ki (sadece estetik degil, cocuguna geniz eti ameliyati yaptirandan tutun bir suru sey) memnun olmayan 1 kisi yok cevremde. o yuzden de tavsiye etmeye devam edecegim. benim de duzeltmemi yani ikinci operasyonumu yapti. yani hayatimda gordugum ilk kbbci degil neticede.

Bence siz kendi adiniza konusun bende doktor ilhanegilmeze revizyon ameliyati oldum 4 ay oluyor burnumdan sikayetci oldum kisma hic mudahale etmemis bile kendisine soyledigim de tekrar ameliyat ederiz dedi bende ameliyat oldugumda niye orayi duzeltmeniz dedigimde cok.kizdi suanda hic kontrollerimide yapmıyor ihtarname cektim 6 ayin dolmasini bekliyorum 2 ay kaldi dava acicam kendisine ve hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…