- 19 Mayıs 2015
- 31
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi josephinnn
Yaa cok uzuldum adiniza . Ilk kez negatif bir yorum duyuyorum ilhan beyle ilgiliSizin adınıza sevindim ben 3 yıl önce ethicada ilhan beye ameliyat oldum ve sonuç hüsran yani eski burnum kemerli haliyle daha iyi durumdaydı diyebilirim ilk yaptığı ameliyattan sonra kıkırdağım kaydı 2.kez operasyona aldı sonrasında yine aynı sorun siz şanslıymışsınız :)
Merhaba. Burnumdaki kemerli yapıdan şikayetçiyim ve İlhan bey Bahçelievler Aile hastanesinde ameliyatımı gerçekleştirdi.Kızlar İlhan Eğilmeze ameliyat olmuş veya olacak olanlar lütfen yardım düşüncelerinizi deneyimlerinizi paylaşın iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var :)
Kızlar İlhan Eğilmeze ameliyat olmuş veya olacak olanlar lütfen yardım düşüncelerinizi deneyimlerinizi paylaşın iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var :)
Instagram hesabi mi var? Kullanicisini paylasabilirmisiniz? Takip edip destek olmak isterim.Dr. İlhan beyin Instagram hesabından resimlerinizi gördüm. Gerçekten de acaip hoş olmuş. Güzel günlerde kullanın. Bir de hiç estetik yapılmış gibi değil. Ilhan bey yine harika biç iş çıkarmış
fanatiklik demeyelim bence.. calistigim cevrede o kadar cok arkadasim kendisine amekiyat olup memnun kaldi ki (sadece estetik degil, cocuguna geniz eti ameliyati yaptirandan tutun bir suru sey) memnun olmayan 1 kisi yok cevremde. o yuzden de tavsiye etmeye devam edecegim. benim de duzeltmemi yani ikinci operasyonumu yapti. yani hayatimda gordugum ilk kbbci degil neticede.Hepiniz adına çok sevindim kızlar demekki bitek ben o çok sevecen çok özverili tutumuna denk gelememişim :) ilhan beye olduğum iki operasyonunda sonucunu alamadım ve sonuç almayı geç burun deliklerim bariz yamuk dururken bana yooo yok öyle bişey demesi,nefes alamıyorum dediğimde psikolojiktir demeside gerçekten işinin profesyonelliğini sorgulattı bana,bence sizde bu kadar fanatik olmayın
Bence siz kendi adiniza konusun bende doktor ilhanegilmeze revizyon ameliyati oldum 4 ay oluyor burnumdan sikayetci oldum kisma hic mudahale etmemis bile kendisine soyledigim de tekrar ameliyat ederiz dedi bende ameliyat oldugumda niye orayi duzeltmeniz dedigimde cok.kizdi suanda hic kontrollerimide yapmıyor ihtarname cektim 6 ayin dolmasini bekliyorum 2 ay kaldi dava acicam kendisine ve hastaneyefanatiklik demeyelim bence.. calistigim cevrede o kadar cok arkadasim kendisine amekiyat olup memnun kaldi ki (sadece estetik degil, cocuguna geniz eti ameliyati yaptirandan tutun bir suru sey) memnun olmayan 1 kisi yok cevremde. o yuzden de tavsiye etmeye devam edecegim. benim de duzeltmemi yani ikinci operasyonumu yapti. yani hayatimda gordugum ilk kbbci degil neticede.