• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilham perim kulagima birseyler fısıldadı bakarmısınız lütfen🤗

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.586
373
İzmir
Öncelikle merhaba herkese ben bugün bana ara ara uğrayan ama benim çokta kulak vermediğim ciddiye almadığım ilham perime kulak verdim 14 yıl sonra gelen mucize oğlumu oyun oynarken izliyordum bir şarkı gibi takıldı dilime bu sözler sanki ezberimde olan bir şarkı gibi söylemeye başladım o anda yazmak istedim unutmamak için ve böyle birşey çıktı yazım hatalarım olabilir noktalama işaretleri yanlış yerde olabilir affınıza sığınarak sizinle paylaşmak ve fikir almak isterim bundan sonra ilham perimi can kulağıyla dinlesem acaba 32 yaşından sonra birşeyler çıkarabilirmiyim ne dersiniz.

Bir yavrum var benim ,canımdan öte!
Bir gülüşü var bin ömre bedel.
Bir annem deyişine kurban olurum.
Allah'ım seni hep korusun yavrum.

Dünyanın en güzel varlığısın sen!
Meğer senden önce bir hiç misim ben.
Nefesin nefesime değdiği ilk an,
Herşey tamam oldu işte o zaman.

Sen bana Rabbimin emanetisin.
Hasretle yolunu gözlediğimsin.
Gözümün yaşını dindiren sensin,
Iyi ki geldin yüzümü güldürdün yavrum.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba herkese ben bugün bana ara ara uğrayan ama benim çokta kulak vermediğim ciddiye almadığım ilham perime kulak verdim 14 yıl sonra gelen mucize oğlumu oyun oynarken izliyordum bir şarkı gibi takıldı dilime bu sözler sanki ezberimde olan bir şarkı gibi söylemeye başladım o anda yazmak istedim unutmamak için ve böyle birşey çıktı yazım hatalarım olabilir noktalama işaretleri yanlış yerde olabilir affınıza sığınarak sizinle paylaşmak ve fikir almak isterim bundan sonra ilham perimi can kulağıyla dinlesem acaba 32 yaşından sonra birşeyler çıkarabilirmiyim ne dersiniz.

Bir yavrum var benim ,canımdan öte!
Bir gülüşü var bin ömre bedel.
Bir annem deyişine kurban olurum.
Allah'ım seni hep korusun yavrum.

Dünyanın en güzel varlığısın sen!
Meğer senden önce bir hiç misim ben.
Nefesin nefesime değdiği ilk an,
Herşey tamam oldu işte o zaman.

Sen bana Rabbimin emanetisin.
Hasretle yolunu gözlediğimsin.
Gözümün yaşını dindiren sensin,
Iyi ki geldin yüzümü güldürdün yavrum.