• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgn Olut-Neva

• Konu Sahibi Konu Sahibi yoyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yoyo

_ medcezir _
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
376
1
116
36
İstanbul
ılgın'ın nevası...
kesinlikle okumanız gereken bi kitap. hem sürükleyici hemde o kadar yalın o kadar sade bi anlatımı varki eminim sizde hayran kalıcaksınz. baslarda acaip güldüğüm sonunda ise oturup manyak gibi ağladıgım bi kitap, abuk sabuk seyler yüzünden sevginin bi insan elinden nasıl kayıp gittiğini daha da iyi anlıycaksınz... sizde bu kitapta bişeyler bulcaksınz

Ilgın Olut'un 3 kitabını okudum
ılki Nevaydı
Kitabın başları sıkıcı hatta bananeki dediğim taraflardı
Beni sarmamıştı
Ama ortalarına doğru ısınmaya başladım
Ehh idare ederdi..
Nevanın ölme sebebinin sevdiği adam olması ise daha üzücüydü..
Ilgın Olutun kendi hayat hikayesi diye duymuştum ama olmadığını söyleyenlerde var..

Ben bu kitabı alıp almamakta çok kararsız kaldım lise yıllarında geçiyor galiba basit bir kitap diye söylentileri var ama okurum heralde

Ben bu kitabı alıp almamakta çok kararsız kaldım lise yıllarında geçiyor galiba basit bir kitap diye söylentileri var ama okurum heralde

başta lise yıllarnda başlıo sora üniversite iş hayatı fln devam edio işte...
bende kendi hayat hikayesi diye duymuştum o daha da etkileyici kıldı kitabı böle öküz heriflerde var demekki dedirtti yani.üstelik kitabı bitirdgmde nevaya olanlardan sonra sevgülümlen barısmaya karar vermstm öledebi etkisi oldu yani:asigim:

hadi ya o kadar yani.

Merak ettim bak şimdi.
Sırada o kadar çok kitabım varki okuyacağım onu da sıraya ekliyeyim bari.

başta lise yıllarnda başlıo sora üniversite iş hayatı fln devam edio işte...
bende kendi hayat hikayesi diye duymuştum o daha da etkileyici kıldı kitabı böle öküz heriflerde var demekki dedirtti yani.üstelik kitabı bitirdgmde nevaya olanlardan sonra sevgülümlen barısmaya karar vermstm öledebi etkisi oldu yani:asigim:

evet gerçek hayat hikayesi
yazar ankaradan bir arkadaşımın eski sevgilisiydi (nevadan sonra)
ordan biliyorum
yakın çevresinde ismi ali olarak biliniyor
üniversite döneminde çok etkilenerek okuduğum bir kitaptı
üniversite dönemine dair herkes kendinden bir şeyler bulacaktır kitapta

evet gerçek hayat hikayesi
yazar ankaradan bir arkadaşımın eski sevgilisiydi (nevadan sonra)
ordan biliyorum
yakın çevresinde ismi ali olarak biliniyor
üniversite döneminde çok etkilenerek okuduğum bir kitaptı
üniversite dönemine dair herkes kendinden bir şeyler bulacaktır kitapta

bir sonraki kitabınında da(yüzleri arayan adam) kendi hayat hikayesi olduguna dair rivayetler dolaşıyo ortalıkta ama ne derece doğru bilmiyorum tabi... eğer öyşeyse bu adamda bi sorun var :tomato:

kitabı okuduktan sonra içinizden yazara kalaylı bir küfür savurasınız geliyor . :mymeka:

Son düzenleme:
bir sonraki kitabınında da(yüzleri arayan adam) kendi hayat hikayesi olduguna dair rivayetler dolaşıyo ortalıkta ama ne derece doğru bilmiyorum tabi... eğer öyşeyse bu adamda bi sorun var :tomato:

evet, o kitap da öyle
zaten o tecavüz olayı ankarada yaşanmış ve gazetelere çıkmış bir olay
yalnız o kitapta ılın olut kendini değil arkadaşını anlatıyor

Back