Ilgiyi seven misiniz,ilgi veren mi?alakalı ve alakasız...

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar belki başlığı tam atamadım ama,genel yaşantımdan ileri giderek bu konuyu açtım ve herkes bu mevzuyu mutlaka yaşamış,yaşamaktadır.

Hayatımıza giren 2 tip erkek olmuştur mutlaka.biri çok ilgili alakalı diğeri vurdumduymaz soğuk alakasız ama seven erkekler..

Ve biz genelde alakasız tipleri sevmiş aşık olmuşuzdur.

Peki neden bizim her derdimizde yanımızda olan gözümüzün içine bakan.değer veren erkekleri pek sevemiyoruz.....

Şu alakasız tiplere hep sonsuz bir ilgimiz olmuştur.....

Keşke herşey tam karşılıklı olabilse...

Benimde sorunum bu..Ben önceden aman ben seveyim erkek ağır olmalı sert olmalı ben üztüne düşeyim derdim..aslında gene o tarz erkekleri severim..

LAkin Şimdi etrafımdakilerin çocu çok alakalı düşünceli ama bende tık yok...acaba sevmediğimden midir oda ayrı konu...

Çok değer verdiğim biri var...Amannn kaştımda kastım kendimii...aman nasıl giyineyimde beğensinn,,yokk söle dersem ne düşünür...hep plan hep program...

Dğerlerine hadi lennnn,,gel kangaaaaa..yani çok rahattım...

Şİmdi..fenalardayım...ağır ablayı oynarken bu beğendiğim erkeğin karşısına kendini sürekli kasan bir tip var....Üstünede asla düşünmüyorum..kısaca oyun halindeyim...ama kimlen kendimlen...

Kızlar şimdi sizler nasılsınsın beğendiğiniz aşık olduğunuz erkeğin karşısında..Ben gibi olan varmıdır??

Kocaman öptüm herkesi burdannn:16:

Valla flört ederken ilgisiz adamı yollarım gider mantığındaydım öylede olmustu.

Sonra ilgili birini buldum derken sevdim evlendim ,

sonuç flört zamanında ki ilgi alaka yok...

Yani flört ederken seçim sizindir nasıl mutluysanız artık,

ilgili alakalı diye seçipte evlendiğiniz adamda aynı ilgide kalmıyor çoğunluk en azından böyledir.

Son düzenleme:
Dediğin olay dolaylı yoldan "kaçan kovalanır" mantığı... o ilgili az gösterip soğuk olunca uzakta hissediyorsun ve ulaşma amacı güdüyorsun... olay sadece bundan ibaret.. Senin kendini kasman ona karşı heycanlı olduğunu gösterir.. Ben hala buluşurken ne giysem diye paralarım kendimi mesela..

Ben de ilk yazdığın tiptekileri daha çekici bulurdum.. Ama o insanı yormaktan başka birşey yapmıyor.. Şuanki ilişkimde sevglim o kadar ilgili ki... Ölüyorum onun beni sürekli aramasına ilgilenmesine :34:

Gonlunu gun edeni sevmez sevde ister hep onu uzeni diye bir sarkisi var Mustafa Sandalin.
Bence orta yolu bulmak gerek, bu konuda.
Yanindaki insan ilgi verme konusunda dozunu ayarlayabilmeli,
ihtiyacin oldugunda verecek ama bunaltmicak.
Ama nedense fazla ilgi veren insanlarda coook ama coook sevdikleri ve asil degeri bildikleri icin seviyolar,
ama bunaliyolar iste..

Ben ilgi isterim.
Hatta bebeler gibi sarsın sarmalasın mümkünse.
Kendim de ilgi gösteririm. Triplerim bile cilvelidir.
Öyle kasmakla,kaçmakla bir yere varamam. Hele karşımdaki kaçacaksa hiç de kovalayamam.
Döner başka avlara yönelirim...

Ben ilgi isterim.
Öyle kasmakla,kaçmakla bir yere varamam. Hele karşımdaki kaçacaksa hiç de kovalayamam.

aynen bende ilgi delisiyim.

bende ılgıyı çok severım ama yerı gelıyor fazla ılgı sıkabılıyor evlenmeden önce eşim çok çok fazla ılgılıydı çok şukur yıne aynı degışmedı eşimde ilgiyi seven bırı karşılıklıyız:))))))

Ben ilgi isterim.

ya kaçan av tam ağzına göreyse o zaman genemi dönüp gitcen ...:56:

Soğuk tiplerle fazla görüsemediğimiz için herhalde olumsuz yanlarını pek göremıyoruz yanı az tanıyoruz az bılıyoruz galıba bu gızemı sevıyoruz..
Vala ben yapamadım ılgısızlığe tahammül edemedim gecmıste kavgada bıle ılk arayan taraf kadın olursa ne beklenır o ılıskıden..
Şu an çok guzel gıden bı ılıskım var.. Ve onu tanımayı sırf bu bıtmek tukenmek bılmeyen ılgısı yüzünden kabul etmıstım..
Yani öyle zaman gelıyodu kı ılgıye boğuluyordum..Ben pasıftım ılk zamanlar daha soğuktum ama o sevdikçe benı böyle ben daha cok sevdım onu..Şimdilerde ıkımızde ufacık bı ılgısızlık olsun onda ya da bende karalar bağlıyoruz :D
İlgisizliğimi hissettiği zaman şöyle bı agresıflesır nelerle ılgılenıyorum onun yerıne dıye öğrenmeye calısır..Ben salya sümük ağlamaya kadar götürürüm işi bazen aramıyosun sormuyosun ihmal edıyosun benı dıye cıngar cıkartırım :D

İlgiyi gören insan durum tersıne döndüğünde yapamaz o adamla ..Bi de soğuk ilgisiz ama seven tiplerin ben aldatmaya daha müsait olduğunu düsünürüm hep nedense..

Birşey değişmiyor ki...
İlgili sandığın adam evlendikten sonra nasıl olsa benim diyor... rutine bağlıyor herşeyi...
Önceden telefonda bebek yüzlüm seni çok özledim diyen kocam, şimdi aradığında hatun naber oğlan napıyor? çıkıyorum işten gelirken bişey alıyım mı, canın bişey istiyor mu diyor? :)))

Ben hiç öyle bir artist erkeğe ilgi duymadım.
İlişkimde artist cool olan taraf ben olmalıyım diye düşündüm hep.
Benim tercihim bana değil de dünyaya artistlik yapcak soğuk durcak bir adamdı.

Ama bahsettiğiniz durumu yakın arkadaslarımdan biliyorum.Onlarda gördüğüm, içten içe bu kimseyi umursamaz adamı kendine sırılsıklam aşık etmek di.Yani o soğuk kabuğu kırıp en özel olma hevesi.
Bir nevi diğer kadınlarla yarış durumunda görürdüm ben onları.O adamı elde edip onun herşeyi olup'' bak ben çok özelim öyle bir adam bile nası aşık'' bakışı olurdu gözlerinde....

işte cantada keklik olmayan erkekler daha mı cekici oluyor ne??

Heee onu bilemicem ki...
Bence olayı böyle değerlendirme.
Hoşlandığın kişinin seni farketmesini sağla. Adam adım atıyorsa doğru yoldasın demektir.
Yok cool modundaysa salla gitsin.
Aşk oyunları,kovalamacalar çok eğlenceli ama çok uzatıp da işin suyunu çıkarmak da doğru değil.
Bazı erkekler tahmin ettiğimizden çok daha basit düşünüp hareket edebiliyorlar.

Tabiki ilgili olanı tercihimdir.Şımarık büyütüldüm ondan sanırım.Arkadaşlarımdan bile fazlasıyla ilgi isterim.
İlgilenmeyen beni takmayan adamı napıyım,vururum kıçına tekmeyi:57:

Birşey değişmiyor ki...
İlgili sandığın adam evlendikten sonra nasıl olsa benim diyor... rutine bağlıyor herşeyi...
Önceden telefonda bebek yüzlüm seni çok özledim diyen kocam, şimdi aradığında hatun naber oğlan napıyor? çıkıyorum işten gelirken bişey alıyım mı, canın bişey istiyor mu diyor? :)))

Ayy bu cok güzeldi sen cok yasa emı:D:D:1:

Olsun adam sevıyomu sevıyo yine dimi ya hıc sormasa daha mı ıyı=)

Heee onu bilemicem ki...
Bence olayı böyle değerlendirme.
Hoşlandığın kişinin seni farketmesini sağla. Adam adım atıyorsa doğru yoldasın demektir.
Yok cool modundaysa salla gitsin.
Aşk oyunları,kovalamacalar çok eğlenceli ama çok uzatıp da işin suyunu çıkarmak da doğru değil.
Bazı erkekler tahmin ettiğimizden çok daha basit düşünüp hareket edebiliyorlar.

dava aslında kovalamaca değil canımm...çok ağırdan gidiyor..ve çokta hoş biri...bu yaşa kadar evlenenemem hatta evde kalmamdaki tek sebepte işte bu görsellik..hep birilerinde kusur bulmak ..yok çok kıllı,çok anlamlı bakmıyor,yok çok kaba,,ay geğirdi yanımda,ay kaşı tek kaş gibi vs vs..beğenemedm..ve yaşım ilerliyoe.herkes bana seni sevenlen evlen diyor.şu an he desem 3 kişi hazır ama..gözlerine bile bakamıyorum..bu vatandaşta tam istediğim gibi...ama seni seviyorum demedi..demesinde aslında oda var..hergün arar konuşuruz...off izmir güzeli ben nasıl anlıcam şimdi bu herifi..:56:

off kızlar aynı dertten bende muzdaribim :( ilgisizlik yüzünden bitti ilişkim.. bu erkekler nie böyle yaa ?? ben çok ilgi istedim paşam ben böyleyim dedi bende böyle olmaz dedim ve gittim ama kahretsinki seviyorum....

Back
X