İlgisizlik sorunu

Eşiniz,sevgilinizin gün içinde araması??

• Arar sık sık konuşuruz.

• Aramaz mesajlaşırız.

• Çok ilgisiz,sürekli benim sayemde iletişime geçiyoruz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
37
Hiç bir zaman tam istediğim gibi bi ilşki tutturamadım.ilgili biri vardı onu istemediğimden beri onun gibisini bulamadım.aslında iyi biriydi ama aklıma takılan şeyler vardı Ve bir türlü içime sinmedi..
Çoğu görüştüğüm insanda şu problemle karşılaştım.Yanındayken ilgili ve hoş .uzaktayken ilgisiz .aslında çoğu erkekte bu problemi duyuyoruz.

Problem etmemeliyim ? Hayatımın akışına devam edip gülmeliyim?..İşte bu noktada zorlanıyorum.Gecen konumda da belirttim galiba ben ya beceremiyorum bu işleri yada hep yanlış insan denk geldi.

Uzaktayken günde bir iki mesaj ,hiç arama Yok.Telefonda konuşmayı sevmeyen tipler..Yeter artık .ilgi istiyorum sevgi istiyorum güzel bir kac söz istiyorum.Sesini duymak istedim desin özledim desin..yok yok yok.

Ayrılmak mı gerekiyor illa.Ayrılınca istediğim mesajların hepsi geliyor ..aşkımlar,özledimler,sensiz hayat boşlar,unutamıyorumlar...

Ama ne zaman ki g.tleri kalkıyor artık sevildiklerine eminnn oluyorlar işte o zaman hiç bir değerin kalmıyor..

Bunu yasamaktan gerçekten bıktım.

Tam birini buldum derken ...

Uzaktayken hiç aramayan mesajlaşmayı seviyorum diyip onu bile ıkına ıkına zorla bir iki mesaj atan sevgiliden bıktım...
Ben söylenip zorla mesaj Ve arama yaptırmayı sevmiyorum içinden gelmiyorsa bir süre sonra kesilecektir o da cünkü.

Offf dertliyim çok ...

Canınızı sıkmayın ne istediğini bilmeyen adamlara denk gelmişsiniz.
Flört dönemini uzun tutun iyice tanımaya,nazlanmaya ve şımarmaya fırsatınız olsun sonra sevgiliniz olup olmayacağına karar verirsiniz.
Çabuk başlayan ilişkiler çabuk biter.

eğer imkanlar dahilindeyse:
bence sevgili dediğin günde en az bir kere sevgilisinin sesini duymak istemeli
en az birkaç kere haberleşilmeli
aynı şehirde olan insanlar en az haftada 2-3 görüşmeli
uzak mesafelerde ise imkanları beklememeli, imkan yaratılmaya çalışılmalı

ama her konuşmada, mesajda özledim, seviyorum olmaz ki
ben bir kadınım, bana her konuşmada mesajda özledim, seviyorum denilse sıkılırım yani
ben şuraya gidiyorum, yemekten şimdi geldim toplantıya gireceğim, ders çalışıyorum senden naber vs gibi günlük konuşmalar yeterli bence

bir kadının karşısındaki adama zorla bir şeyleri yaptırmasını da hiiiç doğru bulmuyorum
hoşuna gitmeyen birşey varsa tepkini koyarsın, gerisi ona kalmış

Her konuşmasında demiyorum ki hiç duymuyorum seviyorum özledim gibi şeyler ...o kadar sıradanlaşıyor ki ilşkiler...

Seven insan merak eder bana göre. İlgisiz insan yeterince sevmiyor demektir. Yani sürekli ilgiye boğsun her dakika arasın gibilerinden bir şeyden bahsetmiyorum ama en azından her sabah bir günaydın her gece yatmadan önce bir ne yaptın ne ettin bir iki sohbet olmalı ilgi duymalı ki sevgide duyduğunu anlayabilelim

Haklısın insan duymak istiyor tabi bu sözleri.zaten normal olanda seviyorsan özlüyorsan hissettirmektir.gönlüne göre birini bulursun inşallah canm

Canım geçen ki konumda yada senin konundamıydı hatırlayamadımda da konuşmuştuk seninle şu 14 şubat olayıydı galiba, ben ayrıldım 3 gün önce. Bizimde aynıydı 3,4 günde bir telde konuşuyorduk arada kalboluyordu falan. Yok.. yok.. diyordum senin gibi. Ayrılmasaydım muhtemelen yine şimdi yokluğundan dolayı ya konu açmak isteyecektim yada arkadaşıma durumu anlatıyor olacaktım. Değişmiyor böyle erkekler yapabiliyorsan bitir sende. Ben 1,5 yıl aynı nedenden üzüldüm . Tabii ayrıldım diye takla atmıyorum şuandada yataktayım canım acıyor ama elinde sonunda geçecek. Her gün üzülmektense bu kararı almalıyım dedim. Tabi sen bilirsin ama ben artık eminim bu tipler cidden değişmiyor çok net yani.

Son düzenleme:
Ben burada duyduğumda şaşırıyorum günde bir defa arayan adama sevgili nasıl diyorsunuz ki?
Sevgili kişisinin arama sayısı mı olur, üç, beş, dokuz, her fırsatta bir arayıp sesini duymalı. Tabii kendisi Mars'ta yaşamıyorsa...

Benim nisamlimda eskiden aramasam aramaz mesaj atmasam cok nadir atardi. 2.5 yildir birlikteyiz zamanla yerine oturdu her sey. Şimdi günde 3- 4 kez arar mesaj atar ne yapsa haber verir. Çok da bunlara takılma bence güven yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…