ilgisiz ve soguk davranan erkek arkadas..

Amin. Ben 2-3 ay ağladığımı hatırlıyorum. Hiç geçmeyecek gibiydi, her aklıma geldiğinde içimi çekerek ağlardım. 5 sene geçti üstünden. Şimdi ne kadar salakmışım diyorum. Heba ettim kendimi bir hiç uğruna. Halbuki pembe panjurlu evimiz olacaktı. :rolleyes: Beni çok mutlu edecekti yalancı. Ne garip o zamanlar bahsednce kalbim sızlardı şimdi gülüyorum hallerime. :KK53:
Darisi benim basima ve ayni seyleri yasayan arkadaslarin basina InsAllah :KK70: Aynen beni de cok mutlu edecekti beni hic uzmeyecekti.Olene kadar beni sevmekten ve benden vazgecmeyecekti. Evlenip cocuklarimiz olacakti. Buyuk ve guzel hayaller kurdurup ,inandirip,guvendirip yalanlar ve aldatmayla tekme atmakmis derdi. ilk zamanlar guvenmedigimden surundurdum.O zamanlarin intikamini sahane aldi. Benim aptalligim.Onu bile bile lades dedim.Gecer bunlar.Hayat bir sinav zaten.Boyle bir sinavdan da gececegim varmis. Rabbim tez zamanda kalbime ferahlik versin

aldatıldım dıye olayı buyutme zamanında deger verdın bıttı enın verdıgın degerı haketmıyormus

sevgi haketmeyene verilmeyecek kadar değerlidir...
Aynen o sevgiyi de ona sonuna kadar guvenilmeyi de haketmiyormus. Ben bitmesi icin ugrasiyorum 3 hafta gecti .toparlanmaya baslamisken bunu yapti.Ama ilk zamanlarki gibi degilim.Goz pinarlarim kurudu aglayamiyorum. Zamanla gececek.Dedigin gibi buyutmemek gerek.

X