İlgisiz Sevgili.

Diyorum ya kuzum zaten atiyor mesaj gunaydin askim falan diye her sabah. Hani soyle samimi ama cok az mesaj atiyor :))
ay sen benden daha iyi haldesin emin ol, gündüz yazmıştım, neti kapalıydı baktım telefonu açmış okumuş da cevap yok ne yapayım trip atsam dert atmasam kendimi yiyorum.

Bunu kendini övme gibi anlamayıp ne anlayabiliriz?
Çok güzel olanlar çok değer,biraz güzel olanlar biraz değer,çirkinler eyvahlık mı yani.
Estagfurullah tabi ki oyle soylemek istemedim. Yanlis anlattiysam kusura bakmayin. Asla insanlari kategorize etmem. Ben de dunya guzeliyim demedim zaten degilim de :) insan icinden dusunur ya onu dile getirdim

ay sen benden daha iyi haldesin emin ol, gündüz yazmıştım, neti kapalıydı baktım telefonu açmış okumuş da cevap yok ne yapayım trip atsam dert atmasam kendimi yiyorum.
Seninki daha fenaymis valla. Su an biz neleri konusup tartisiyoruz baksana benimki uyuyor seninki kim bilir ne halde :)

Daha ne yapsın cocuk anlamadimki mesaj atiyomus sevdiginide söylüyormuş abartiyorsun erkekler kadinlar gibi değil çok fazla sıkarsaniz sizden sıkılır elinizden uçar
Boyle elimde zorla tutuyomusum gibi hissettireceksen ucsun kiz en azindan uctu gitti derim ben de

Seninki daha fenaymis valla. Su an biz neleri konusup tartisiyoruz baksana benimki uyuyor seninki kim bilir ne halde :)
benimki nöbette, büyük ihtimal birileriyle sohbet muhabbettedir sağolsun beni merakta bırakmayı pek sever. napayım onu da böyle kabullendim, tanıştığımız ilk zamanlarda demişti ben çok arayıp sormam diye adam kendini açıkladı artık değişmez bu saatten sonra :)

Kusura bakma ya siteyi tam olarak ogrenemedim kime cevap yazdim kime yazmadim anlayamiyorum :)) dedigini de gururuma yediremiyorum iste bir iki kez aradim onu boyle baktim o aramiyor hic ben de biraktim

Seninki en azindan bastan aciklamasini yapmis ona gore diye ayar vermis resmen. Benimki bana ayari gostererek mi veriyor napiyor anlamadim :))

Ben sana hak verdim valla :) Bende sevdiğim adamla gün içinde günaydın ve iyi akşamlardan öte başka şeylerde konuşmayı beklerim. Merak edip bana günümün nasıl geçtiğini sorsun, o bana kendi gününün nasıl geçtiğini anlatsın, arada geyik falan yapalım isterim.

Biraz rahat bırak çocuğu diyenler olmuş ama yahu çocuk gün içinde bir yarım saatini şu kızla sohbet etmeye ayıramayacaksa ne diye sevgililer ki o zaman. Stajdan 5'te çıkıyormuş en erken akşam 10'da uyusa arada 5 saati var. Pekala hal hatır sorup, iki muhabbet etmeye az da olsa vakit ayırabilir. Hadi bir gün ayıramadı en azından diğer gün Zaten konu sahibi dememiş ki sürekli sürekli bana mesaj atsın diye. O yüzden ortada çocuğu sıkmak gibi bir durum yok bence.

Son düzenleme:
Ha Allah senden razi olsun beni anladigin icin. Benim derdim sogukluk falan da degil ki bana samimi davraniyor sadece samimiyetini bir iki mesajda gosteriyor sorun bu :))

Kizlar nasil iyi geldi konusmak ya cozum bulamasa bile insanin tanimadigi insanlarla konusmaya ihtiyaci oluyomus onu fark ettim

Aynı durum bendede var sabahtan akşama kdr çalışıyo bi sabh günaydın bi de gece iyi geceler bunları söylerkende iyi geceler bitanem canım vs böyle yazıyo tamamda arkadaş bi insan hiç mi merak etmez bu kız napıyo hayır evlensem haberi olmıcak o derece o kadar sinir uyuz oluyorum ki.en son dedim yeter ya bende yazmıcam hadi bakalım nasıl oluyomuş diye bugün yazdı o da 3 kez hiç oralı olmadım hayır ben gelemem ki böyle şeylere ikizler burcuna yapılır mı bu

Ya aynen iste. Eve geliyo stajdan ulan insan uyuyana kadar niye aramaz bi sohbet etmez ya. Mesela bazen aksamlari napiyosun askim dedi bugun
Ben bilerek kisa cevaplar veriyorum ki bakalim napacak uzatacak mi. Anam bizimki hic orali degil siritip gulucuklu mesaj yollayip bitiriyo konusmayi

Bazen benimki de aynısını yapıyor ama alıştım ki bende tlfda konuşmayı pek seven biri değilimdir:) bir süre siz hep msjı ondan bekleyin ve Karşılık olarak samimi şeyler yazın yani o nasıl yapıyorsa öyle yapın. Sanırım sonrasında o da farkına varacaktır bir şeylerin. Ilişkide strateji pek sevmem doğallıktan yanayım ama maalesef bazen başvurmak durumunda kalıyorum.

İnanki kaç gündür niye böyle yapıyo diye düşünmekten Kafayı yedim hayır ikimizde ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyoruz tek haberleşme aracımız telefon o da mesajla evde olduğum için her an her dk konuşamıyorum yani o Mesajı bile çok görüyo sanki ister istemez böyle düşünüyorum merak ediyorm kendi hiç mi düşünmüyo ya ben bu kızla görüşemiyorum doğru düzgün konuşamıyorum bari bi iki msj atım halini hayrını sorim diye yok

Su an uyguladigim sey tam olarak bu. Gayet normal cevap veriyorum yazdigi seylere kisa net hic sorgulamadan. Farkina da varmazsa bitkisel alemde bi ask yasiyorum diyip kaderime kuserim napayim

Allahim aynen iste icimi okuyorsun bi insan nasil farkina varmaz bunun. Bak bugun annesini arayip konusmus gayet normal bana mi garezin var be cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…