- 30 Aralık 2023
- 5
- -2
- 34
- Konu Sahibi adimisorma
arkadaşlar, ben üç yıllık evliyim. Eşimi cok severek evlendim, eşim beni zamanla sevdi. bu konuyu başka kimseye açamadığım için buradan fikirlerinizi almak istedim. Kızlar ben bakımıma ve dış gôrünüşüme önem veren biriyim ve dikkat çekiyorum. Yani ister istemez bakışlardan anlıyorsunuz, gerçekten ilk zamanlar sinir olurdum ne diye bakıyorlar diye ama artık nefsime hoş gelmeye başladı, lütfen beni yargilamayın çok zor bi durum, eşime hep sadıktım! Eşimin yanında hiç kadın gibi hissetmedim, çok ilgisiz, bende aşka aşık biriyim…. Saçlarimi küt kesmiştim mesela farketmemişti bilegözlerim ela, hep kahverengi der… ama sorsanız beni sever. İlişkimizdeki o dinamiği bulamadım, hiç bir olamadık, aile gibi tam olamadık… boşanmak kolay değil, ama bazen aklımada gelmiyor değil… Kızlar geçenlerde biri bana öyle bir bakış attıki içimi eritti resmen, uzun zaman sonra kendimi tekrar çekici hissettim, bu çok zor bir durum ama içim kıpır kıpır oldu…Eşim çok ilgisiz kaldığı için beni bukadar ilgisiz bıraktığı için ona asla hakkimi. helal etmeyeceğim bu konuyla alakalı. Beni anlayan mutlaka birileri çıkacak, beni yargılamayın sadece empati kurun