Ilgisiz eşlere çözüm buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maşallah Allah bozmasın muhabbetinizi

bazı arkadaşlar bu konuda bile art niyet aramışlar anlayamıyorum gerçekten
inanıyorsan uygularsın inanmıyorsan çeker gidersin Allah Allah yaa

aslında bu yoruma hiçbir cevap yazmayacaktım,arkadaşın konusunu bozmak istemezdim ama şu kırmızıyla çizdiğim cümleyi görünce sinirim tepeme çıktı!kim kimin neye inandığını bilemez.çekip gitmesini istediklerinizden biri de benim galiba.arkadaşım bu yetkiyi size kim verdi,siz mi belirliyorsunuz kimlerin ne yazacağını?! bu laf çok moda oldu şu günlerde " beğenmiyorsan çek git"..o zaman sizde bizim yorumlarımızı beğenmiyorsanız ekstra birşey söylemeden okuyun geçin..saygı sınırları aşılmadıkça isteyen istediği mesajı yazar.birilerinin yorumuna değil konuya yorum yapın.

Son düzenleme:

yoo kötü yaptınız demedmim zaten sadece merak ettm kadınlar kulubune yaklasık dört yıldır üyeyim .. ama anlattıklarınız yaşadıklarınız biraz enteresan ...
tabiki her duanın bir karsılığı vardır .. ama bu karsılığı nerde ne zaman ne şekilde alacagımız belli olmaz bunu siz bilemezsiniz bende bilemem ... sizin pat pat pat hemen kabul olmuş ya bu ilginç geldi işte ....allah mutluluğunuzu daim etsin

hepinizden Allah razı olsun. güzel dualarınız için çok sağolun. herkes kendine göre düşünüp yorum yapmakta özgürdür tabiki. benim amacım sadece ben böyle yaptım ve işe yaradı sizde deneyin büyü değilki bu kötüye yorumlansın :) yinede sağolun

Ya bir sey diyecegim

tel elimde sayfayi okuyordum icimden sadece bir kere dedim
aninda esim aradi :)))

sok oldum

cok ilginc:)

zaten ilgili bir estir de yine okumaya devam edelim :)

Tesekkurler :)

Son düzenleme:
Maşallah size ama konu baya eskiymiş

Konu eskiymiş ama adam arkadaşlarıyla buluşmaya çıkınca 'kız gibi evde mi oturacak' diyen ailesine 'Karı koca arasına şeytan bile girmezmiş' diye laf sokuyorsunuz.

İkinci olarak da arkasından boş boş oturup çekirdek çitlemek yerine siz de süslenip püslenip yol alıyorsunuz ve kendisinden sonra eve giriyorsunuz.

İşte bu kadar basit.

İstemsizce gülümsedim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Dualara inancım çok büyük. Kabul saatine rast gelmiş demekki çok içten yapmışsın belkide. Allah mesut etsin

Ye
Yâ vedud zikri çok etkili

Gerilmeyin, konu sahibini gönderecek yöneticiler birazdan zaten

Esaretin bedelinden
Endy
Umut iyi birşeydir red belkide en iyi şeydir
Mutlu olmanız güzel lakin eğer dedğiniz gibi olsa ne aldatmalar hastalıklar savaşlar olurdu
Hayatı bir adamın sana göstereceği ilgiye alakaya yaşamak!
Hiç eksikliğini çekmediğm için mi bilemem ama kocanın gelip bana sarılıp öpmesi bdv yi çatlatacak konu açacak kadar extrem birşey hiçbir zaman olamaz
Gezdirdi ne ya insanlar evcil hayvanlarını gezdirir
Gene sinir küpü olmalık konu
Yokluk kötü birşey vesselam
Mesajı silmiyorum(konu eskiymiş)
Biri konuyu hortlatmış gene
Kocayı eve bağlama diye biri mi arattı tesadüf mü bilemem ama
Saçma salak bir konu

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…