• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz eş

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba..eşimle biz iş gereği uzaklardayız ..ayrı kalıyoruz ..gelmeden öncesi eşimle mesajda biraz tarstıstık,daha önceleri de hep sorunlarımız oldu .. ama ben gelecek diye yine de heyecanlıydım ..geldiği zaman onun da unutacagını düşündüm ..bu defa eşim geldiğinde direkt uyudu ve hiç ilgilenmedi benimle 🙄 bu çok zoruma gitti ..ona belli etmek istemiyorum ama bi yandan bilsin istiyorum kızdığımı.. ne yapsam bilemedim 🥶 sorun cok önemli de sayılmaz yani o yüzden..bundan sonra böyle mi olacak ☹️

Ben herzaman konusmakdan yanayim. Ha trip atiyor ise, haksiz oldugunu bildigim bir konuda. Ozaman iplemem.

Yani eve gelince halinizi hatrinizi sorduysa, size güzel sözler söylediyse daha ne istiyorsunuz? Onu da yapmadiysa sıkıntı ama

Merhaba..eşimle biz iş gereği uzaklardayız ..ayrı kalıyoruz ..gelmeden öncesi eşimle mesajda biraz tarstıstık,daha önceleri de hep sorunlarımız oldu .. ama ben gelecek diye yine de heyecanlıydım ..geldiği zaman onun da unutacagını düşündüm ..bu defa eşim geldiğinde direkt uyudu ve hiç ilgilenmedi benimle 🙄 bu çok zoruma gitti ..ona belli etmek istemiyorum ama bi yandan bilsin istiyorum kızdığımı.. ne yapsam bilemedim 🥶 sorun cok önemli de sayılmaz yani o yüzden..bundan sonra böyle mi olacak ☹️
Mesafeler hep sorun yaratıyor ya da olan sorunları alevlendiriyor. Biz beraberken iyiyiz. Yani tartışıyoruz geriliyoruz ama o an bitiyor gidiyor. Zaten ben çok uzatamam kavgaları yıpratıcı oluyor.
Uzakta olunca insanın siniri geçmiyor,içinde duruyor. Ayrıca uzakta olup özlemekte gerginlik, öfke yaratıyor.
Bence kavga sebebi çok büyük değilse siz alttan alın gidin sarılın özledim falan diyin konuşun halledin.

Back