İlgisi olan bana yardımcı olabilirmi

selmanehirselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
286
95
48
40
Merhaba bugün test yaptım hamile çıktım hamile olduğumu bilmediğim için 100gr antibiyotik kullandım bı zararı olurmu acaba 13 tane içtim çok endişe ediyorum bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba bugün test yaptım hamile çıktım hamile olduğumu bilmediğim için 100gr antibiyotik kullandım bı zararı olurmu acaba 13 tane içtim çok endişe ediyorum bana yardımcı olurmusunuz
Canim bildiğim kadarıyla günün gecmeden bi zarari olmuyo ilacın ve rontgenin.. hatta 8. Haftaya kadar diyen doktorlar bile var biraz int araştır istersen bide kontrole gidince doktoruna anlat durumu..

Antibiyotiğin ismi nedir bende aynı sorunu yasadım yakın zmanda çünkü

Ben 2-3 haftalik hamileymisim, yazlıkta bir güzel sofra kurup ictik bütün gece kuzenler teyzemler kızkardesim falan. 2 hafta sonra öğrendim hamile oldugumu :)
8. hafta sonuna kadar bebek bizden birseyler almaya baslamadıgı icin sorun olmuyormus :) Cok arastırmıstım. Icinizi rahat tutun.

İlk ay Antibiyotik de kullandım yağ yakıcı da içtim bilmeden ne yazık ki. Şükürler olsun şimdilik bi sorun gözükmüyor.

Korkma Rabbim ne derse o olur. Ben iki aylık hamile iken apandisim patladı. Ameliyat oldum. Narkozlar ilaçlar havada uçtu. Oğlum sağlıklı sıhhatli doğdu.

Korkma canim bende hamile oldugumu bilmiyordum antibiyotik tedavisi gordum boyun fitigim vardi hemde o ara idrar yolu enfeksiyonu olmustum 2 ay araliksiz agri kesici antibiyotik kullandim bebegimi ogrendigimde 2.5 hatta 3 aylik falandi ama cok sukur hicbirsey olmadi şuan 5 yaşinda saglikli bir kızım var

Ben hamile olduğumu bilmeden arkadaşımın tosuncuk oğlunu kucaklarımda taşıdım 11 kilo kendisi :) aynı zamanda adetime bi kaç gün varken lunaparka gitmiştik ve binmediğim hiç bişey kalmamıştı aklına ne geliyorsa hatta eve geldiğimizde eşime şakasını yapmıştım kasıklarım pıt pıt atıyodu bide hamileymişim bunca adrenaline demiştim ama tamamen öylesine söylenmiş bişeydi :)) Rabbim koruyo hatta Kitabımız Kur'an-ı Kerim'de yazıyor şuan tam olarak bilemicem ama "bilene kadar bize emanet, bildikten sonra size" diyordu o yüzden ben hamileyken bildiğim halde kullanmak zorunda kaldım antibiyotik bişey olmadı şükürler olsun bu vakte kadar geldik.. o yüzden biraz tevekkül :) Rabbim İnan yardım ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…