çok tatlıı12-13 sene boyunca evlerimiz arasında 1-2 dakika mesafe varmış ama bir kere olsun görmedik birbirimizi ya da fark etmedik, bir gün tesadüfen farklı bir yerde karşılaştık, ilk izlenimim elime verseler bir karışta boğacağım bir çocuk, o kadar mı ukala olur insan, sanki küçük dağları paşam yarattı, pis ukalaNeyse sonra sohbet etmeye başladık hala o ukallığına sinir olsam da güzel bir sohbeti vardı, aramızda 2 yaş vardı, ben yanlış anlaşılma olmasın diye abi demeye başladım ama daha 16 yaşındayım aşkı bilmem etmem meğer o bir savunma mekanizmasıymış şimdi fark ediyorum, ilk tanıştığımız günün gecesi hiç uyuyamamıştım onu düşünmekten ama bir taraftan da olmaz öyle şey diye ikna etmeye çalışıyorum kendimi, ertesi gün ardı arkası kesilmeyen bir sürü güzel söz, şiir ve içten itiraflarını dinlerken hmm öyle mi modunda takılıyordum içimde uçuşan kelebekleri hiç göstermemiştim, tabi sonunda açık verdim O gün bugündür beraberiz, 1.5 yıldır da evliyiz, tabi artık ne ukalalığı kaldı ne gıcıklığı benim için dünyanın en tatlı adamı oldu çıktı.
ağır bir imtihanmış gerçekten.Hamd olsun Allah'a ki atlatabilmişsinnizHikayemi :)
Ben kitaplara konu olan bir yaşantıya sahibim derlerya hayatımdan kitap olur kitap değil roman olur.
Lise 2 döneminde bi çocukla tanıştım o başkasıyla çıkıyor ona aşıktı. Aradan zaman geçti sosyal medya sitelerinde takip etmeye başladım.Bi şekilde tanıştık ve yanına gittim sevgilisiyle tanıştırdı beni. Aradan kısa süre geçti ayrıldılar ve ben arkadaş olarak destek olmaya başladım ona bi bakmışım ki aşık olmuşum..Bigün teklif etti ve biz çıkmaya başladık .2 yıl herşey yolundaydı. Daha sonra bir ortak arkadaşımız yüzünden 2 yıl ayrı kaldık ben hep onu bekledim. Bir başka arkadaşım aracılığıyla barıştık 8 ay boyunca rüya gibi geçen zamanlarım oldu. Evlenicez diyodum ki ayrı kaldığımız dönemde başka biriyle birlikte olmuş ve kız hamile kalmış 3 ay benden saklamış ve annesi öğrendiğinde yıldırım nikahıyla evlendirmişler geldi anlattı Allah okadar yüce ki ölcektim o gece korudu beni dualar.Şimdi atlattım ama korkar oldum herşeyden..
Evet şükürler olsun. Allah çok büyük bu dünyada kaldıramayacağımız yük verilmiyo ben bunu öğrendim.ağır bir imtihanmış gerçekten.Hamd olsun Allah'a ki atlatabilmişsinniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?