• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç ses

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
merhaba,
kızlar ben de akıntı oluyor. bunun için günlük ped kullanıyorum. bu konuda da doktora gitmedim.
son zamanlarda akıntım sesli. evet sesli.
çok özür diliyorum yellenmeye benzer bir ses. ama sadece benim duyabileceğim gibi. baloncuk oluşuyor gibi ses.
bir kez tuvaletteyken denk geldim baloncuk şeklinde geliyor ve sesli.
Google de baktım hiçbir şey bulamadım. başına gelen, duyan var mı ? endişe etmeye başlıycam artık.
doktora gidicem devam ederse. ondan önce yaşayan var mı merak ediyotum

Benim adetim çok yoğun geldiğinde bir kaç kez farkettim. Ama benim sanki damardan akar gibi olduğunda. Sizin de akıntınız o kadar yoğun herhalde. Ses çok önemli değil de, o kadar yoğun akıntınız varsa ihmal etmeyin bence.

Vajinal gaz sanırım bahsettiğiniz şey. Akıntıyla ilgisi yok, arada olabilir, normal bir durum. Yine doktora görünün tabi.

Benim adetim çok yoğun geldiğinde bir kaç kez farkettim. Ama benim sanki damardan akar gibi olduğunda. Sizin de akıntınız o kadar yoğun herhalde. Ses çok önemli değil de, o kadar yoğun akıntınız varsa ihmal etmeyin bence.
canım sesli olmasına takıldım ben, süzülür gibi değil yani. çok ilginç

Vajinal gaz cinsel iliski sirasinda ve sonrasinda olur. Ama akinti kivam olarak koyulasmaya baslayinca da baloncuk olusuyor. O yuzden de sesli geliyordur. Akintiniz icin test yaptirin. Gecmis olsun.

Back