Rüya Yorumları ilginç rüya

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
mrb. dün gece bir rüya gördüm uyumadan önce istişare yöntemi varmış onu okumuştum.Uygulamamıştım ama sadece okudum.Uyurkende bilinç altım temiz değildi.Okuldan bir arkadaşım şehit oldu maalesef hakkari çukurovadaki şehitlerden biri :KK50::KK50::KK50::KK50: ona üzülüyordum. Sonra uyumuşum rüyamda dağ gibi bir yerdeyim.Yemyeşil çimenler falan var bembeyaz bir köpeek var bir kaç tane daha korkuyorum o köpekten yanımda insanlarda vardı bende kuzenimin arkasına saklanıyordum.Sonra hava kararıyor ben koşuyorum gece ağaçlar var her tarafta orman gibi bir yer sonra biriyle karşılaşıyorum bana birşeyler diyor kendime bir bakıyorum gök yüzündeyim peri kızları gibi yanlış hatırlamıyrsam üzermde beyaz bir elbise var.O karşılaştığım kişide gökyüzünde ve ben soruyordum ne oluyor diye.Oda melek oldun artık diyordu.Çok tuhaftııı yaa etkşlendm uyandım hemen saate falan baktım saat 6 ydı yorum yapablir misinizzz ????:KK50:

Canim oncelikle basin sagolsun... Butun Turkiyenin cani yaniyor maalesef o kara haberi aldigimizdan bu yana...

24 sehit milyonlarda yarali biraktilar arkalarinda.

Ne icin istihare etmistin cnm? Bana gore cok guzel bir ruya insaALLAH hayirlara vesile olur.

Tabikide insan ister istemez cok etkileniyor ama sonucta bir ruya bu. Bende gecenlerde kabus gordum ve aradan uzun zaman gecmesine ragmen hala etkisindeyim. InsaALLAH hakkimizda hayirlisi olur.

Canim oncelikle basin sagolsun... Butun Turkiyenin cani yaniyor maalesef o kara haberi aldigimizdan bu yana...

24 sehit milyonlarda yarali biraktilar arkalarinda.

Ne icin istihare etmistin cnm? Bana gore cok guzel bir ruya insaALLAH hayirlara vesile olur.

Tabikide insan ister istemez cok etkileniyor ama sonucta bir ruya bu. Bende gecenlerde kabus gordum ve aradan uzun zaman gecmesine ragmen hala etkisindeyim. InsaALLAH hakkimizda hayirlisi olur.

haklısın cnm :KK43: erkek arkadaşımla aramızdaki ilişkinin hayırlı olur olmadığnı istihare etmiştim cnm

Basin sagolsun canim, cok buyuk bi aci bu :KK43:.

Ruyana gelecek olursak, kopeklerden korkman, havanin kararmasi iyiye isaret degildir. Bi takim zorluklar cekicegini gosterir, onumuzdeki haftalar alicagin kararlar ve etrafindaki insanlara dikkat et.. Bi takim olaylar icin savasmak zorunda kalabilirsin. Melek olman ve beyaz giyinmis olman guzel birsey. Bir sekilde kurtarilicaksin, ama bedelini odemen gerekebilir.

Basin sagolsun canim, cok buyuk bi aci bu :KK43:.

Ruyana gelecek olursak, kopeklerden korkman, havanin kararmasi iyiye isaret degildir. Bi takim zorluklar cekicegini gosterir, onumuzdeki haftalar alicagin kararlar ve etrafindaki insanlara dikkat et.. Bi takim olaylar icin savasmak zorunda kalabilirsin. Melek olman ve beyaz giyinmis olman guzel birsey. Bir sekilde kurtarilicaksin, ama bedelini odemen gerekebilir.

teşekkür ederim cnm saol aynen çok büyük bir acı öğrendiğimdn beri şoktayım resmen :KK43: yorumun için teşekkürler cnm

X