ilginç görücü (kız isteme ) diyalogları

niluferarda

muhatabım olamazsınız
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
4.025
28
kızlar sizin yada tanıdıklarınızın yaşadığı ilginç görücü diyoalogları varsa yazalım paylaşalım
ben başlıyorum kopmuştum buna

heheh
nilo
benim kayin peder eltimin kis istemesinde neler neler salladi
ne kizdim ona neden bol keseden salliyon
olcekmi bu yazdiklarin'
o da dediki goruculukte yalan olurr...

bir arkadaşın anlattığı olayı anlatayım
bu arkadaşımıza akrabası görücü usulu bi çocuk bulmuş
tanıştırmak için aneneleri ile birlikte iki tarafıda çağırmış
kız istemeye istemeye gitmiş
çocuğu görünce zaten hiç durmak istememiş
ama siz bi konuşun demişler
bizim kız da soğuk soğuk çocuk ne konuşacak diye beklemiş
çocuğun dediği
eeğer sevdiyin varsa baştan söyle boşuna konuşmayalım
kızda cvp sevdiğim olsa niye buraya geleyim sen kendindemisin
arkadan yine saf oğlan
bak ben bilgisayar aldım
ben evime bakarım
çalışıyorum bilgisayarın taksitleri bitincede başka bişeyler
alıcam
bizim kızda ne yani bilgisayar alıdıysan bananne kendine almışsın sanki çok büyük bişey evmi aldın arabamı aldın bizde de var şimdi ne bu
kızımız çıkmış annesine hadi ben anladım anlıcamı demiş
aradan biraz vakit geçince aracı haber getirmiş işte bak oğlan bilgisayarın borcunu peşin kapamış birdaha görüşmek istiyo diye
hay allahım ne oldu acaba çocuk merak ettim kızımız şimdi evli 5 senelik felan
ama çocukhala bilgisayar aldım demeye devam ettiyse bilgisayarla evlenmiştir belki heheh

Son düzenleme:
bi tane daha anlatayım kimse yok yazacak ben yazayım bari
arkadaşı istemeye gelmişler kayın peder kayın valide hep çocuktan değil abisinden bahsediyomuş
askerden geldi hemen işe girdi
güzel kazanıyo
arabada aldı
hiç sıkıntıları yok
öyle böyle kızda dayanamamış e güzelde ben i onamı isticeksibnizde anlatıp duruyosunuz o evli değilmi istemeye geldiğiniz ne iş yapar
deyşince kaynata olacak şok olmuş tabi boynunu eyip o işsiz demiş
tabi odada büyük bi sesizlik sonra bunlar ufaktan ufaktan topuk

Ben de ablamın istemesinde başıma geleni anlatayım.
İlk olarak zaten istemediler bir türlü ablam içerde zırıl zırıl ağlıyordu bunlar beni istemiyor diye, ben de içeri gidip biraz ortamı yumuşatmak biraz da konuya girsinler diye şaklabanlık yapıyordum.
Kayınpeder "Allahın emri Peygamberin kavli ile sizin X i bizim Y ye istiyoruz.Fakat o değil de küçük(ben oluyorum) de iyimiş hazır gelmişken burada benim yiğene de onu istiyoruz, değil mi yeğen istersin mis gibi kız" dedi ben şok, ailem şok ablamın kahkasını içeriye geldi de ortam yumuşadı.Patavatsızlık mıdır, münasebetsizlik midir bilmiyorum ama unutamayacağım bir kız isteme olmuştu.

Ben de ablamın istemesinde başıma geleni anlatayım.
İlk olarak zaten istemediler bir türlü ablam içerde zırıl zırıl ağlıyordu bunlar beni istemiyor diye, ben de içeri gidip biraz ortamı yumuşatmak biraz da konuya girsinler diye şaklabanlık yapıyordum.
Kayınpeder "Allahın emri Peygamberin kavli ile sizin X i bizim Y ye istiyoruz.Fakat o değil de küçük(ben oluyorum) de iyimiş hazır gelmişken burada benim yiğene de onu istiyoruz, değil mi yeğen istersin mis gibi kız" dedi ben şok, ailem şok ablamın kahkasını içeriye geldi de ortam yumuşadı.Patavatsızlık mıdır, münasebetsizlik midir bilmiyorum ama unutamayacağım bir kız isteme olmuştu.

e evlendinmi meşhur yeğenle
:KK52::KK52::KK52::KK52:

yengem fazlaca muzip hazır cevaptır oğluna yazlıklarında komşusunun kızını beğenmiş gelgit kıza hep demiş seni oğluma alıcam aileylede iyi tanışıyorlar fakat oğlan çalıştığı için kızı annesşnşn ısrarı üzerine sonradan görmüş beğenmiş evliliğe doğru ilerlemeye başlamışlar tabi sonuçta isteme gecesi gelmiş çatmışş kızın tarafı sormuş gülerekten
-oğlunuz ne iş yapıyor
yengem yapıştırmış cvapı -kapkaçcı
:KK1::KK1::KK1:

vaktiyle bizim orda 50 yillik bi olay
ilcenin zenginini goturmusler delikanliya kiz istemeye..
zengin adam begenmis kizi allahin emri demis verin kizi bana
ee tabi millet de zengin adamvermis kizi..
delikenli soruyo ne oldu bu is
oda demis hoca kiydi bizim nikahi ben kizi kendime aldim
sokk:KK53::KK53::KK53::KK53:

buna benzer bişey geldi şimdi aklıma bizim liseden mezun olunca çalıştığımız işyerindeki kız
hahah çok komikti ya taklidini yapa yapa anlatıyodu
saçlarını sarmış kibrit çöpleriyle kafam olmuş kocaman bide yanıyo kibritlerin uçları eriyo diyo kapı çalmış açmış kapıyı bi çocuk
anne babası hemen içeri koşmuş utanmış
ablasına demiş koş anneme haber ver birileri geldi kız bakmış sevdiyi çocuk oda şaşırmış
buyur etmişler içeri
kadın demiş buyrun eşim gelir şimdi ne dir ziyaretinizin sebebi bunlarda konuya girmiş işte bizim oğlan sizin büyük kıza talipti ama ben kapıyı açan içeri kaçan kıza çok ısındım onu istemeye geldim diyelim kızda çocukta şokkkk
tabi kız çıldırmış kardeşine sarıyomuş insanların yanınd< bak işet çıktın seni istiyolar az duramazmıydın içerde ne açtın kapıyı
anneside kıznmış hadi demiş bizde size ne büyük ne küçük vercek kız yok
babası duymadan gidin
heheh ay kopmuştuk
her istemede kzı evden kovuyomuş ablası yine seni isterler diye

bide yine buna benzer bisey olmus yasli amca kendine istemis delikanlya alacagi kizi
gerdek gecesi olmus
amca evde gelin gitsinde damat gelsin die bekliyo
amca senin uykun gelmedimi gtsene evine diyo
amca diyoki kocan benim..
yine sookkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

annanemin hacı arkadaşı vardı
o anlatıyodu
tabi ozaman nerde şimdiki gibi görüşme istemeye geldik verdik gitti
istiyolar bu teyzeyi ama oğlanın yerine abisini gösteriyolar
buda seviniyo ay ne güzel çocuk boylu poslu yakışıklı felan
neyse evleniyolar
ozaman düğünden sonra oluyomuş resmi nikah oda nezaman kasabaya giderlerse
bunlar giriyolar odaya odada pepeç bi oğlan diyo kimbu işte evlendiğin adam bu diyo bana bunu göstermediler
ama napsın kapatmışlar bikere kapıları
sesini duyuramıyo
herkes biliyo çünkü oyun olduğunu
şimdi nezaman iki elti kavga etse hemen bu kadın diyomuş fazla konuşma bak ben zaten ona gelmiştimbu çıktı piyangodan alırım kocanı görürsün diye ne komik ne acınası bi dururm

bide yine buna benzer bisey olmus yasli amca kendine istemis delikanlya alacagi kizi
gerdek gecesi olmus
amca evde gelin gitsinde damat gelsin die bekliyo
amca senin uykun gelmedimi gtsene evine diyo
amca diyoki kocan benim..
yine sookkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Gerdeğe gelene kadar hiç anlamamış mı kimle evlendiğini kız da bi acayipp :KK53::KK1:

X