İlginç birazda komik :)

Glorya

SıkıLdımmı ne?
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
570
2
96
K.K.T.C.
arkadaşlar ilginç ve daha önce duymadığım bi kaç bilgi buldum.alıntıdır paylaşmak istedim
opuyorumnanaktan

1. Insan kalbi, kanı pompaladığında yarattığı basınç ile kanı 10 metre uzağa firlatabilir. (Tanrım!)

2. Bir domuzun orgazmı 30 Dakika sürer.(Bir dahaki yaşamınızda domuz olmak isteyen çok olabilir !!!!)

3. Başınızı sürekli olarak bir duvara vurarak Saatte 150 kalori harcıyabilirsiniz. (Halen domuzun yaptığı ise inanamıyorum!!!)

4. Bir karınca agırlığının 50 katı ağırlığı kaldırabilir, 30 katı ağırlığı çekebilir ve zehirlendiğinde her zaman sağ tarafina doğru düşer. (nasıl tespit etmişler inanın çok merak ediyorum)

5. Bir hamamböceği 9 gun başi koparılmış olarak, açlıktan ölene kadar, yaşayabilir (Yorum yapmayacam, igrenç cünkü.)

6. Bazı arslanlar gunde 50 defa çiftlesebilirler. (Domuzun durumu daha iyi sanki !!)

7. Sıçrayamayan (zıplayamayan) tek hayvan fildir. (Bu, iyi bir haber!)

8. Zevk için sevişen yaratıklar sadece insanlar ve yunuslardır (E peki domuz,o ne oluyor?)

kaydirigubbakcemile3

ben bu bilgilerden çok gloryanın yorumlarına koptum ahahahah..

Domuzluk etmek gibi olmasın, onlar Gloryaa'nın yorumları değil, alıntının birer parçası. Bu yazıya senelerdir bir sürü yerde denk gelirim, hep bu şekilde paylaşılmıştır, büyük ihtimal internetin icadından beri.

krizalit bende o domuzluktan bi parça yapabilir miyim müsaadenle? :))))))
bende defalarca denk geldim ve bir ara maillerde çok dönen bişiydi....

krizalit bende o domuzluktan bi parça yapabilir miyim müsaadenle? :))))))
bende defalarca denk geldim ve bir ara maillerde çok dönen bişiydi....

Başlık sahibi bizi kovalayana kadar müsade senin =)))

Çoğu zaman bu maddelere başka şeyler de eklenir, ama domuz orgazmından bahsedilmemesi söz konusu değildir. Ve işin ilginci, her seferinde "Çok İlginç Bilgiler" "Bunları Biliyor Musunuz?" "Gerçekten Çok Şaşıracaksınız" diye paylaşılırlar.

Binlerce kopyası olduğu bilinen bir alıntının bu coşku ile paylaşılması domuzların yarım saat orgazm olmasından daha ilginç bencekaydirigubbakcemile3

ayh :D
Güzelmiş canım =)
Bu arada seni mutlu görmek benide mutlu etti, bu yazı beni güldürdü sağolasın canım (:

Back