esandti Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 23 2 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #1 Kızlar adetim biteli 5 gün oldu ama sabah kalktığımda leke vardı çamaşırımda bi baktım vajinamdan böyle kan pıhtısı gibi koyu kahve bi akıntı ne bu çok korkuyorum akışkan değil
Kızlar adetim biteli 5 gün oldu ama sabah kalktığımda leke vardı çamaşırımda bi baktım vajinamdan böyle kan pıhtısı gibi koyu kahve bi akıntı ne bu çok korkuyorum akışkan değil
esandti Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 23 2 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #2 Bunu internette buldum bunun gibi ama daha koyu Eklentiler image.jpg 10,2 KB · Görüntüleme: 1.062
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #3 tuhaf bisi akinti degil kiz bu doktora gorun derim enteresan bisiye benzio dusuk felan yapmayasin
esandti Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 23 2 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #4 Ay ne düşüğü bn evli değilim ki bu foto bnm değil netten buldum bi doktor sitesindede pıhtılaşmış kan beklemiş kan demektir dedi ya korktum baya
Ay ne düşüğü bn evli değilim ki bu foto bnm değil netten buldum bi doktor sitesindede pıhtılaşmış kan beklemiş kan demektir dedi ya korktum baya
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #5 esandti .!.: Ay ne düşüğü bn evli değilim ki bu foto bnm değil netten buldum bi doktor sitesindede pıhtılaşmış kan beklemiş kan demektir dedi ya korktum baya Genişletmek için tıkla... ben evlisin sandim birtanem pardon.. bence genede bir git doktora durup dururken gelmez regl halindemisin suan? eger regl isen gelir degilsen sikinti
esandti .!.: Ay ne düşüğü bn evli değilim ki bu foto bnm değil netten buldum bi doktor sitesindede pıhtılaşmış kan beklemiş kan demektir dedi ya korktum baya Genişletmek için tıkla... ben evlisin sandim birtanem pardon.. bence genede bir git doktora durup dururken gelmez regl halindemisin suan? eger regl isen gelir degilsen sikinti
esandti Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 23 2 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #6 M ye Visneli_Turtam .!.: ben evlisin sandim birtanem pardon.. bence genede bir git doktora durup dururken gelmez regl halindemisin suan? eger regl isen gelir degilsen sikinti Genişletmek için tıkla... Değilim yeni bitti 5 gün oldu biteli yarın gidiyim bi ama muayne şeklinden utanıyorum
M ye Visneli_Turtam .!.: ben evlisin sandim birtanem pardon.. bence genede bir git doktora durup dururken gelmez regl halindemisin suan? eger regl isen gelir degilsen sikinti Genişletmek için tıkla... Değilim yeni bitti 5 gün oldu biteli yarın gidiyim bi ama muayne şeklinden utanıyorum
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #7 esandti .!.: M ye Değilim yeni bitti 5 gün oldu biteli yarın gidiyim bi ama muayne şeklinden utanıyorum Genişletmek için tıkla... utanma canim zaten bekar oldugunu dile getirsin alttan bakmaz ultrasonda bir bakar neyin nesi die.
esandti .!.: M ye Değilim yeni bitti 5 gün oldu biteli yarın gidiyim bi ama muayne şeklinden utanıyorum Genişletmek için tıkla... utanma canim zaten bekar oldugunu dile getirsin alttan bakmaz ultrasonda bir bakar neyin nesi die.
esandti Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 23 2 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #8 Visneli_Turtam .!.: utanma canim zaten bekar oldugunu dile getirsin alttan bakmaz ultrasonda bir bakar neyin nesi die. Genişletmek için tıkla... Tamam Tesekkür ederim
Visneli_Turtam .!.: utanma canim zaten bekar oldugunu dile getirsin alttan bakmaz ultrasonda bir bakar neyin nesi die. Genişletmek için tıkla... Tamam Tesekkür ederim
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 9 Haziran 2015 Konu Sahibi esandti #9 esandti .!.: Tamam Tesekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim canim benim haber edersin banada umarim kotu bisi cikmaz
esandti .!.: Tamam Tesekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim canim benim haber edersin banada umarim kotu bisi cikmaz